Speel FIFA 17 als corrupte bestuurder!

Nieuwe feature maakt game nog realistischer

Over een paar maanden is de nieuwe release van het voetbalspel FIFA. Naast de vernieuwde engine is de grootste verandering in FIFA 17 de nieuwe ‘administrator mode’ waarin jij in de schoenen van Gianni Infantino en andere corrupte bestuurders kunt stappen! Jouw keuzes bepalen hoe de FIFA wordt bestuurd: blijf aan de macht door het omkopen van kleine voetballanden, stop je affaires in de doofpot en bepaal zelf in welke schurkenstaat het volgende WK wordt gehouden!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zelf hoop ik al lange tijd op de introductie van genderfluiditeit in FIFA. Alleen maar spelen met de genderbinaire heren- en damesteams is echt niet meer van deze tijd. Hopelijk in FIFA 18, anders stap ik echt over naar PES.

Reageer