Bron YT - FCTwenteTV

Klinkende overwinning FC Twente op rechtvaardigheid

Het recht had in de heenwedstrijd nog gezegevierd

FC Twente heeft een eclatante overwinning geboekt op de rechtvaardigheid. De club versloeg vandaag in Zeist alle regels van het goede fatsoen met overtuigende cijfers: 181.000 euro.

In de heenwedstrijd een maand geleden was het nog het recht dat zegevierde. Die overwinning was echter zo mager dat Twente de gerechtigheid in de return probleemloos van zich af kon schudden. De rechtvaardigheid had geen schijn van kans tegen Twente, dat brutaal en agressief verdedigde en schaamteloos in de tegenaanval ging.

FC Twente-directeur Onno Jacobs is opgelucht: “Op basis van de afgelopen zes jaar is het verdiend. Ik denk dat we de rechtvaardigheid een compliment moeten maken, ze heeft het ons heel moeilijk gemaakt in de heenwedstrijd. Dat wisten we ook van tevoren: rechtvaardigheid uit, altijd lastig.”

Door de overwinning van Twente komt de rechtvaardigheid volgend jaar uit in de Jupiler League.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

tja, dan weet je dat je geflopt hebt als voetballand, waar in het buitenland de rechtvaardigheid nog verliest met miljoenen komen we hier nog niet eens tot de volle 2 ton. gaat wel heel erg fout zo zeg, zo treed de geloofwaardigheid nog toe tot het betaalde voetbal…

denk dat het ook komt door de rechter komt, die had natuurlijk nooit binnen 2 weken duidelijkheid moeten verschaffen, FCTwente had nog minimaal recht op 2 jaar blessuretijd om het op te laten lopen tot minimaal 15 ton, je zag dat iedereen bij de rechtvaardigheid al moe werd, bertje kon bijvoorbeeld echt niet meer en de licentiecommissie kon bijvoorbeeld elk moment gewisseld worden.

Reageer
gravatar

Ik vrees voor de overwinning op de rechtvaardigheid van Putin en zijn mede-oplichters.

Laat het IOC in hemelsnaam hun rug recht houden!!

Sebastian Coe
IAAF

Reageer
gravatar

Volgens mij was er 1 club die met grote spandoeken twente een hart onder de riem stak.. Hulde daar nog voor!

gravatar

Van blij en trots (2010) naar blij met schaamte (2016). Nu werken aan herstel imago met nieuwe directie en sportieve prestaties met nieuw team.

Reageer