Bron YT - Arnews

Hyperboolloze dinsdag: een nazistische verkrachting van het vrije woord?

Experiment in Tweede Kamer moet mensheid redden

De Tweede Kamer gaat vanaf volgende week experimenteren met een hyperboolloze dinsdag. Kamerleden mogen dan een dag lang niet grenzeloos overdrijven. Kamervoorzitter Khadija Arib denkt dat de nieuw
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als ze toch leuke dingetjes uitproberen, wat zeggen ze van ‘filibusting’? Toespraak van bijvoorbeeld 14 uur.

Het toont in ieder geval de inzet en het uithoudingsvermogen van kamerleden.

Geen hond die luistert, maar ja…

Reageer
gravatar

Doorprikker, filibusters van die omvang kwamen in de jaren ’50 alleen voor in het Kremlin en later nog bij Fidel Castro. Deze kunst is wat in het ongerede geraakt. En: Nederlandse parlementsleden in het bijzonder hebben een actieradius van hooguit drie uur, dan is hun accu leeg en moeten ze aan de snellader. Dan ontstaat een licht en leeg gevoel in het hoofd (acute leeghoofdigheid) dat alleen met een copieuze maaltijd kan worden verholpen. Wetenschappelijk onderzoek heeft dat aangetoond.

gravatar

Corrie, dat is een terechte scherpe reactie van je. De Speld is de weg kwijt door te beweren dat de PVV en DENK een gezamenlijke verklaring zou geven.

De PVV staat ervoor dat allochtonen dezelfde normen en waarden onderschrijven zoals die gelden in Nederland. Terwijl DENK weer terug wilt naar het slachtofferstatus voor allochtonen waarin ze zelf in zijn gaan geloven omdat het decennia lang geframed door links is.

Om te beweren dat de PVV en DENK een gezamenlijke verklaring zou geven is kwetsend voor meneer Wilders.