Seksuele spanning eenzijdiger dan gehoopt

Dierlijke aantrekkingskracht blijkt uitsluitend beperkt tot Mark

Er is sprake van een fikse discrepantie in de seksuele spanning tussen Mark (42) enerzijds en zijn collega Julia (33) anderzijds. De beestachtige aantrekkingskracht tussen de twee blijkt uitsluitend beperkt tot Mark.

Mark noemt de spanning tussen hem en Julia ‘pure erotiek’. De blikken werden de afgelopen weken steeds heter en de hints steeds obscener: “Het liep soms zo hoog op, dat Julia al rode konen kreeg als ze me zag. Als ik mijn tong op zwoele wijze over mijn tanden liet glijden, wist ze niet hoe gauw ze de andere kant op moest rennen. Duidelijk om mij te teasen.”

Een ontlading van deze zorgvuldig opgebouwde spanning kan niet lang meer duren volgens Mark, maar Julia blijkt dat toch anders te zien. Mark vindt het jammer dat Julia zich heeft laten overplaatsen naar een andere afdeling en een klacht tegen hem heeft ingediend. “We hebben gelukkig nog wel telefonisch contact, waarbij ik heel hard in de hoorn hijg.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mr., graag gewoon Nederlands schrijven hier.
Bovendien snap ik niet dat u op dit bericht reageert, totaal niet aantrekkelijk zoals ik en u weten.

gravatar

Niet deze Julia, maar haar collega van hiernaast, Corrie, die is pas sexy. En weet u, omdat ze nogal volumineus is, is er dus heel veel Corrie. Lekker!!!

Reageer
gravatar

Als dit gedrag langer aanhoudt, dan zal hij zelf binnenkort worden aangehouden.

Ondertussen houd ik zelf alles aan als ik bij hem in de buurt ben.

gravatar

Eenzijdige seksuele spanning? Hmmm…… dat kan levensgevaarlijke situaties opleveren. Ik zou adviseren een homosuele elektricien in te schakelen. anders geaard is in dit soort gevallen meestal een afdoende oplossing.

Reageer