Yuki kan niet werken met arbeider voor het raam

‘Kan hij dat niet gewoon lekker thuis doen?’

Yuki (23) kan niet werken met een arbeider voor het raam. De jonge webredacteur uit de Baarsjes wordt al de hele ochtend afgeleid door een man op een steiger. De gevel van de creatieve broedplaats waar Yuki kantoor houdt, wordt de komende weken in de verf gezet. Dit tot groot ongenoegen van de jonge creatief. “Kan hij dat niet gewoon lekker thuis doen? Ik snap niet waarom ze mij daarmee lastig moeten vallen.”

De vrolijke klanken van 100% NL vullen de ruimte waarin Yuki zijn belangrijke werk doet. Toch is het niet het oeuvre van René Froger dat de webdeveloper van zijn werk houdt. Het stoort Yuki met name dat de arbeider allerlei werkmansdingen doet. “Hij heeft een soort kwast die hij dan heel precies langs het houtwerk laat gaan. Ik krijg er de rillingen van.” Ook de kantoorgenoten van Yuki zijn niet over de verrichtingen van de arbeider te spreken. Front end developer Jop (27): “Gisteren zag ik vanuit mijn ooghoek dat hij de kozijnen in de lak stond te zetten. Niet te geloven, wat een griezel.”

Yuki zat eventjes met de handen in het halflange haar, maar heeft het probleem met de arbeider inmiddels opgelost. “Ik heb de rolluiken naar beneden gedaan. Hij keek me een beetje zielig aan, maar er moet hier gewoon gewerkt worden. Alles leuk en aardig, maar dat stuk over het basisinkomen moet morgen wel af.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Front end developer? Donder nou toch effe gauw op. Is dat soms de nieuwe naam voor een penis-verlenger? Dan zie ik toch liever Kim Kardashian met die uitgebouwde achterste, ook al is ze dan met die hiphopper Kanye aan het rollebollen geweest

Reageer
gravatar

We moeten Yuki zijn raar gedrag een beetje nuanceren!Deze jongen heeft namelijk een hele slechte jeugd gehad,hij had voor zijn comunie een groen fietsje gevraagd en kreeg een blauwe,een mens zou voor minder ontspoord raken!Zolang Yuki zich niet insmeert met pindakaas en lampenkappen maakt van mensenhuid toch?

Reageer
gravatar

Grachtengordelnieuws. Als dit in de Provincie zou gebeuren zou dit jullie site nooit halen! (Boer Driek uit Doetinchem:’hoe kan ik nu de koeien melken als zo’n Pool hier riet op het dak legt?).

Reageer