Bron YT - Omroep Gelderland

Van der Sar belooft: ‘Bosz heeft over een halfjaar een Ajax-verleden’

Directeur stelt supporters gerust

Ajax-directeur Edwin van der Sar heeft de supporters van zijn club gerustgesteld. De fans zijn ontevreden met de aanstelling van de nieuwe trainer Peter Bosz, omdat hij geen verleden bij de club heeft. Van der Sar heeft nu beloofd dat Bosz dat verleden op zeer korte termijn wél zal hebben.

“Ik schat in dat Peter over een halfjaar een Ajax-verleden heeft”, aldus Van der Sar tijdens een bijeenkomst met supporters. “Als jullie er zo op blijven aandringen, dan is dat nog voor de winterstop geregeld.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

De logica van een supporter is simpel. Zodra onder zijn leiding 2 x gewonnen wordt, praat niemand meer over zijn verleden en wanen ze zich al kampioen.

• Reageer
gravatar

Van der Sar zal toch hopelijk wel zo wijs zijn Pjotr Bosz bij zijn aanstelling een airbag mee te geven en een sabotage-vrije parachute, voor het geval Bosz tussentijds van grote hoogte geparachuteerd wordt. Ik denk hier maar even aan Juan Poch van de KLM

• Reageer