Nooit meer jouw meterkast meeslepen op date

Het is een grote ergernis voor veel mensen. Je wilt altijd en overal je meterstanden kunnen checken, maar je hebt geen zin meer om je zware meterkast overal mee naartoe te slepen. Gelukkig hoeft dat niet langer! Er is tegenwoordig een meterkast op zakformaat.

Je kunt de minimeterkast gewoon vastmaken aan je sleutelbos. Of je nou in de supermarkt, in de trein of in de kroeg bent: als je plotseling je meterstanden nodig hebt, zijn ze altijd binnen handbereik.

Ruben Koetsier uit Genemuiden is al overtuigd: “Ik nam mijn meterkast altijd mee naar mijn dates, om de meisjes te imponeren met mijn lage energieverbruik. Maar daardoor kwam ik altijd helemaal bezweet aan. Met mijn minimeterkast is dat verleden tijd.”

Wil jij ook altijd inzicht in je verbruik en grip op je kosten? Download dan nu de Oxxio App, of je nou Oxxio-klant bent of niet. En vergelijk jouw verbruik met anderen en voorkom verrassingen op je jaarnota. Superslim. Supervoordelig.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Begrijp ik dat op deze manier nog de meterstand achteraf wordt bekeken? Hoe hoepeloos ouderwets. Van al mijn apparaten weet ik het verbruik en kan ik moeiteloos mijn meterstanden een paar jaar vooruit vaststellen. 69,3 kWh/mnd en in de vakantie maand 38,6 kWh. Gas hangt van het weer af en dat wordt ook al jaren een jaar van tevoren prima voorspeld. Dus ook hier optimale zekerheid die ik eens per jaar na laat peilen door Maurice de H.

Reageer
gravatar

Ik vind het eigenlijk best grappig, zeker voor een reclame. De Speld moet ook ergens van leven, dan maar door reclameboodschappen die in de stijl passen!

Reageer
gravatar

Ach, kijk eens aan. De energieke marktwerkingsmaffia zoekt de humor op!

Welnu dames en heren Lolbroeken, u vraagt om een reactie, die ik geheel kosteloos voor u wil verzorgen.

Ik verklap nog niets, maar vergeet niet uw zwembroekje met bijbehorende kekke badmuts mee te nemen:

En daarna praten we nog wat.

Reageer