Manchester United hoopt op betere resultaten met nieuwe narcistische gek

Engelse topclub wil radicaal dezelfde koers aanhouden

De afgelopen twee jaar onder leiding van een narcistische gek verliepen niet zoals Manchester United gehoopt had. Dit jaar liep de Engelse grootmacht van weleer zelfs plaatsing voor de Champions League mis. Dus gaan de Mancunians het proberen met een andere narcistische gek.

Volgens directeur Ed Woodward is de nieuwe trainer krankzinnig, egocentrisch en verwaand, bovendien meent de meer dan irritante betweter ver boven de pers te staan. Woodward: “We verwachten dat hij radicaal dezelfde koers zal aanhouden als zijn voorganger. Onze vorige onaangepaste trainer die woedend wegliep bij persconferenties en zijn spelers stalkte met emails heeft belangrijk werk verricht, maar dit is het moment om op dezelfde voet door te gaan.”

De opvolger van de zelfingenomen psychopaat moet volgens de directeur eveneens iemand zijn die out-of-the-box schreeuwt: “De nieuwe megalomane gek is in staat om tegenstanders publiekelijk te vernederen, hij haalt je het bloed onder de nagels vandaan. Deze misplaatst kleinerende houding is uniek. Zelfverheerlijking is een kernwaarde van deze roemruchte club. Er zijn weinig trainers gestoord genoeg om zichzelf de bijnaam ‘the special one’ te geven. Hij past perfect in onze functieomschrijving.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bij Manchester United moet gewoon de onderste steen boven komen liggen, Co.
Er moet duidelijkheid onstaan. Dit moet al beginnen bij de koffiejuffrouw. Deze moet weten of ze thee of koffie moet schenken tijdens de rust.

gravatar

Och, we hebben het vaker gezien. Na dit mislukt avontuur kan Van Gaal altijd de politiek nog in. Er schijnt nog wel wat ruimte op rechts te bestaan, nu Bram Moszkowicz zich heeft teruggetrokken.

En wat te denken van DENK? Van Gaal in de bankjes en Simons in de spits.

Reageer
gravatar

Het wordt tijd dat ze bij MU eens de hand van de knip halen en geld gaan uitgeven.
Een elftal kun je kopen, dus afgelopen met dat krenterig gedoe.

Reageer
gravatar

Within short I will be technical director of Orange, and span a short thing against England, so that Holland will become the European champignon

gravatar

Too much english for you when you now hook off already? It looks me very fine in this sence.