Dave ziet tijdens de seks altijd een denkbeeldige Maarten Ducrot

En jij voortaan ook

Het is een curieuze, maar daarom niet minder vervelende aandoening. Dave uit Rijswijk wordt nu al ruim een half jaar geplaagd door een denkbeeldige Maarten Ducrot tijdens de seks. Hij zag de wielercommentator voor het eerst in de slaapkamer opduiken kort na de ronde van Lombardije in 2015. “Hij stond in de deuropening zwijgend een sigaretje te roken, tikte na tien minuten op zijn horloge, en verdween toen weer.”

Dave hoopte dat het bezoek van de denkbeeldige Ducrot eenmalig zou zijn, maar dat bleek helaas niet het geval. Maarten Ducrot kwam steeds vaker de slaapkamer binnen tijdens de geslachtsgemeenschap. “Meestal eet hij eerst een kop soep op de rand van het bed, en begint daarna ongeduldig in de sokkenla te rommelen. Laatst hief hij vanuit het niets een aria aan. Ik schrok me dood.”

Het seksleven van Dave is de laatste maanden in een chasse patate geraakt. “Het is gewoon heel lastig om je vriendin te behagen als Maarten Ducrot pal naast je een kruiswoordpuzzel zit op te lossen.” Het ergste vindt Dave nog dat de aandoening besmettelijk lijkt. “Iedereen die ik erover vertel, krijgt er ook last van. Ik weet zeker dat jij de volgende keer dat je seks hebt ook Maarten Ducrot op de rand van je bed een kom soep ziet eten. Wedden?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Logisch dat Maarten dan in beeld verschijnt. Gelukkig kun je ook ‘s avonds terecht op de mavo, om je daar wat te laten voorlichten in deze.