Mannen vinden verzet tegen seksisme op werkvloer ‘echt heerlijk’

'Schitterend als ze zo langs paraderen met hun principetjes'

Milou (30), Anita (27) en Melanie (39) zijn de schunnige opmerkingen van hun mannelijke collega’s spuugzat. Gelukkig kan hun initiatief om seksisme op de werkvloer tegen te gaan op veel steun rekenen. “Een vrouw die een beetje tegenstribbelt, heerlijk! Hoe kan ik daar nou op tegen zijn?”, knipoogt Bert.

Ook marketing director Bernard staat volledig achter zijn collega’s: “Het liefst achter Mel, als je begrijpt wat ik bedoel!”

Sander van de PR-afdeling hoopt dat de vrouwen zullen volharden in hun protest. “Schitterend als ze hier zo langs paraderen met hun principetjes”, grijnst hij.

De vrouwen voelen zich duidelijk gesterkt door de steunbetuigingen van hun collega’s, want ze zetten hun strijd onvermoeibaar voort. Morgen gaan ze zich vastketenen aan hun bureau. “Geil!”, aldus stagiair Koen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ik vind dit een heel terecht protest want seksisme mag niet beperkt blijven tot de werkvloer ik als werkloze wil ook seksistische opmerkingen kunnen maken

Reageer
gravatar

Er zijn ook vrouwen die seksisme op de werkvloer ‘echt heerlijk’ vinden. Vaak maak ik schunnige opmerkingen naar mannelijke collega’s.

Het is schitterend en opwindend om hun reactie daarop te zien.

Corrie.

Reageer
gravatar

Bij de visboer bij ons op de hoek werkte er ook zo eentje die te pas en te onpas haar collega’s schoffeerde met anti-seksuele toevoegingen.

Het mag wel ruiken maar zeker niet stinken riep ze dan altijd.

Geen idee wat ze daar mee bedoelde.

Reageer
gravatar

Men verheugt zich reeds op het bedrijfsuitje. Maar n hotelletje pakken, want er mag niet meer gereden worden. Uhuh uhuh.