Bron AT5

Joël’s vader gaat Ajax trainen

'Mijn vrouw wil dat ik me meer met Joël's opvoeding bemoei'

Paul Veltman, de vader van Joël, wordt de nieuwe trainer van Ajax. Zijn zoon speelt in het team en hij is beschikbaar om te coachen wanneer Ajax speelt, waarmee Veltman senior glansrijk aan de selectiecriteria voldoet.

De opvolger van Frank de Boer was snel gevonden: “Donderdag kwam Joël na de training thuis met een briefje waarop de club aangaf een trainer te zoeken. Mijn vrouw wil al langer dat ik me meer met Joël’s opvoeding bemoei, dus waren we er snel uit”, vertelt Paul Veltman.

De vader van Anwar El Ghazi wordt spitsentrainer, de vaders van Mike van den Hoorn, Riechedly Bazoer en Arek Milk zullen in het nieuwe seizoen afwisselend rijden bij de uitwedstrijden. Nemanja z’n vader was ook bereid het te doen, maar de directie was niet onder de indruk van zijn eerdere prestaties als trainer van NAC Breda.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

heh kut, ik dacht dat ik wel kans maakte de coach te worden na mijn prestaties dit jaar, jammer ik vond juist dat ik me na de wedstrijd tegen Utrecht wel bewezen had. blijkbaar niet.

Reageer
gravatar

En dat dat gewoon de ouders weer bij toerbeurt rijden!

Dat is een stuk goedkoper dan al die bolidetjes waarmee de spelertjes zielige meisjes doodrijden.

En dan hoeft die bus ook niet meer bekogeld te worden.

Reageer