Moedig: superknappe Instagramster vindt iets van lichaamskwesties, of zo!

#everyBODYisbeautiful

Nigella Dawes, een 21-jarige Australische Instagramster wiens lichaam je niet zou kunnen verzinnen als het niet zou bestaan, heeft zich op prikkelende wijze uitgesproken over body awareness. Met een selfie waarop ze halfnaakt haar goddelijke curves toonde, liet ze haar 1,4 miljoen volgers nadenken over dat iedereen van binnen mooi is, geloven we. Zie boven voor de foto

De vijftienjarige scholier en masturbant Jeroen gaf aan echt geraakt te zijn door Nigella’s boodschap. “Ik vind het stimulerend hoor, wat zij zegt over thigh gaps en respect hebben voor iemands lichaam.” Maar het meeste bewondert Jeroen Nigella’s moed om zich uit te spreken tegen mensen die anderen een slecht gevoel geven over hun lichaam. “Het verlangen naar een onrealistisch lichaamsbeeld kan mensen echt een rotgevoel geven, het is goed dat Nigella daar iets tegen doet”, zei Jeroen terwijl hij naar zijn lade greep waarin hij zijn vochtige ruksok bewaart.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kijk nou eens hoeveel vet daar op zit. Walgelijk! Niet gek dat ze dan begint over het innerlijk, maar daar heb ik dan ook mijn twijfels bij. Het wordt tijd dat anorexia vanaf de basisschool als examenvak verplicht wordt gesteld.

Reageer
gravatar

Toch zie ik liever Nigella Dawes in haar dagelijkse werktenue dan Tom Dumoulin in een zondagse outfit. Tom zal deze vorm nooit bereiken; zelfs niet “bending over backwards”. Ik herinner mij nog Nigella Lawson die vroeger kookles gaf op de BBC, een wat barokker type dan miss Dawes maar toch een vrouw die zowel oog- oor- als tongstrelend was. Zit het ‘m in de naam?

Reageer
gravatar

Dat ie die sok nog steeds heeft, en hij stonk drie jaar geleden al zo uit zijn bek. Pfff