Bron - YT Videonews

Binnenkort meningvrij reizen vanuit EU naar Turkije

Erdogan: ‘Europeanen hebben grote stappen gezet’

Vanaf 1 juni wordt het mogelijk om vanuit de EU meningvrij te reizen naar Turkije. Europeanen die hun mening voor zich houden krijgen vrije toegang tot het land. Mensen die langer dan drie maanden zwijgen over hun diepste overtuiging mogen Turkije zelfs weer verlaten, als ze dat willen.

Het akkoord tussen de Europese Unie en Turkije kwam vannacht tot stand. President Erdogan is blij met de deal: “We hebben steeds gezegd dat deze afspraak pas kon doorgaan als Europa aan alle voorwaarden zou voldoen. De laatste maanden hebben de Europeanen grote stappen gezet, vandaar dat het meningvrij reizen nu al ingevoerd kan worden.”

In Turkije is veel kritiek op de maatregel. Veel Turken vrezen dat er toch enkele meningen het land zullen binnenkomen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik bedenk me net: zou het Multi-talenwonderFrans Timmermans OOK nog Turks spreken? Ik zie namelijk geen tolk Nederlands-klikTurks/klikTurks-Nederlands op deze crime scene. Zo te zien heeft Frans zijn buik vol van deze komedie; iets te zwaar getafeld?

Reageer
gravatar

Gijs met zo’n achternaam als die van jou, ligt de associatie met geiten (en nummeren) onvermijdelijk voor de hand. Kijk voortaan een beetje beter uit bij beladen topics over E****** en geiten. Gebruik desnoods een pseudoniem.

gravatar

Zijn er nog Turken in Nederland die niet klikken? De z.g. non-Kliko’s. De zoektocht daarnaar is nog in volle gang, enquêteurs van het NIPO pogen koortsachtig om binnen een jaar alle 2,5 miljoen legaal in Nederland woonachtige Turken met een dubbel paspoort te benaderen. Het kabinet wil de uitslagen alvast OVER de verkiezingen heen tillen om voorspelbare electorale redenen..

gravatar

Hi hi, als NederHagenees lijkt het mij niet verstandig om naar Turkije op vakantie te gaan. President “geitenneuker ” Erdogan vertrouw ik voor geen meter. Voordat je het in de gaten hebt worden door NederTurken leugens over je verspreidt.

Sowieso zal ik nooit naar zo’n vies land op vakantie gaan.

Corrie.

Reageer
gravatar

Vice-president EU Frans Timmermans oogt -kort na deze zware onderhandelingsronde- duidelijk aangeslagen. Dicht bij een technisch knock-out, gezien zijn gelaatsuitdrukking. President E ******* oogt daarentegen moe maar tevreden. Hij heeft weer eens op punten gewonnen.

Reageer