Bron YT: willemtelable

DE SPELD CHECKT: ‘Het is maar een spelletje’

Uitspraak van je vrouw is waar

Het is een statement van je vrouw dat je tot wanhoop heeft gedreven en een echtscheiding weer een behoorlijke stap dichterbij heeft gebracht: “Het is maar een spelletje.” De vraag is echter: klopt het? De Speld ging het voor je na en komt tot de volgende conclusie:

WAAR – Ze hebben hun best gedaan en het was leuk geweest als ze hadden gewonnen, maar de wereld vergaat niet. Volgend seizoen hebben jullie weer een nieuwe kans. Dek jij de tafel even?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kijk ook nog eens aandachtig naar de foto: wat zien we daar? Uiterst rechts een beginnend obesiet in 020-tenue, die met zijn linkervingers de rechtse broekpijp van een Ajax-supportster optilt. Het meisje heeft nog niets in de gaten, ze is volop aan het sms-en. In het midden zien we een voorovergebogen retard die op het punt staat zijn Ajax-hamburger terug te geven aan het milieu, daarboven een mocro-jongere die een flyer voor Syrië-vakanties bestudeert en links voor de boom een ontroostbare fan die, net gealarmeerd, nog geen tijd had iets over zijn onderbroek aan te trekken. Pal voor hem staat iemand met hoge nood die zoekt naar een plek om zijn blaas te ledigen. Een representatief inzicht in de vaste kring van offside F-siders

Reageer
gravatar

Het is maar een spelletje? Dan moeten de spelers niet zeuren als ze van het bord worden geknikkerd en die “vergoedingen” die ze opstrijken zijn dan helemaal uit den boze.

Wie krijgt er nu betaald om een spelletje te doen?

Reageer
gravatar

Dank voor deze duiding!

Jammer dat ik het niet heb gezien; hockey is inderdaad een leuk spelletje, met die schaatsen en zo.

gravatar

Nou heb ik toch het artikel vijf keer gelezen en ik snap het nog steeds niet. Nou is filosofie niet mijn sterkste punt, maar dit roept wel een paar existentiële vragen op.

Over welk spelletje gaat het hier?
Wie zijn die “ze” waarvan sprake is?
Waarop hebben ze hun best gedaan?
Waarom wordt er pas volgend seizoen weer een spelletje gedaan?
Wel seizoen is dat? de herfst of de winter?

U maakt het leven niet eenvoudiger, waarde Speldredactie!
Enfin. Nog maar een zesde keer lezen.

Reageer
gravatar

O well, My cup runneth over, mompelt burgemeester Eberhard van der Laan. Hij kan vast gaan zoeken naar een beschaafder gemeente om te (burge) meesteren. Het ziet er naar uit dat zijn contract met Amsterdam niet zal worden verlengd. Maar geen nood, hij kan altijd nog staatssecretaris van Defensie worden in het komende kabinet Rutte 3. Hij hoeft geen krantenwijk te nemen.

gravatar

Een normaal mens krijgt toch eens een kéér
“schoon genoeg” van Ajax? Ajax helpt weliswaar tegen vele ongemakken, zoals vlekken op keukentegels en schimmelige douchecellen, maar mij helpt “Ajax, ajakkes” vooral tegen premature ejaculatie.

gravatar

Voor wie bedoel je, de momentele winnaars (SELFIE!!) of de theatraal voor zich uit starende verliezers?

Correctie: in beide gevallen toekijkende gnomen die eigenlijk part noch deel aan het spel hadden.