Bron YT - Amsterdam Arena

Ajax gehuldigd wegens beste doelsaldo eredivisie

‘Dit is puur genieten’

Ajax zal vanavond in Amsterdam worden gehuldigd wegens het behalen van het beste doelsaldo in de eredivisie. De ploeg had vanmiddag voldoende aan een gelijkspel tegen De Graafschap om het beste doelsaldo veilig te stellen. Met een saldo van +60 laat het voornaamste concurrent PSV (+56) ruim achter zich.

Bij Ajax-coach Frank de Boer overheerst opluchting: “Dit is puur genieten. Er stond ontzettend veel druk op deze wedstrijd, dus dan is het fantastisch dat we het toch op deze manier afmaken. We zijn geen moment in de problemen geweest.” Door de prestatie van Ajax moet PSV genoegen nemen met het landskampioenschap.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik las zojuist dat de maker van het Graafschap- doelpunt is bedreigd door Ajax-“supporters”.
Misschien dat terugplaatsing van Ajax naar de derde divisie voor enige afkoeling zorgt ?

Reageer
gravatar

Laat het nu zijn dat hij al ruim 2000 jaar dood is. Of ben ik nu in de war met de andere ‘verlosser’?

gravatar

De Boer had het goed gezien. PSV zou nooit met 6 goals van PEC winnen, en als Ajax zelf tegen De Graafschap gekke dingen gaat doen worden ze zo met 4 of 5-0 weggetikt.

Reageer
gravatar

Niets nieuws onder de zon. In mijn tijd hadden we in Rome eenzelfde gebouw: Circus Maximus. Ook daar werden hysterische massa’s in toom gehouden met Brood en Spelen

Reageer
gravatar

schandalig. PSV had Landgraaf omgekocht om beter te spelen tegen Ajax dan normaal zodat PSV kampioen zou worden. Dat weet iedereen!

Reageer
gravatar

Eigenlijk heeft AZ gewonnen met de meeste doelpunten: 123! Vooral hun keeper heeft daar in het begin van het seizoen goed aan meegewerkt. Een echte teamprestatie.

Reageer
gravatar

Thuis op de bank zich opvreten over de arbiter die ajax had 😉 maarja indd degene met de meeste punten word kampioen of je doelsaldo nou lager ligt of niet.
Hadden ze maar beter moeteb spelen

gravatar

Het is de schuld van de scheidsrechter dat Ajax niet heeft gewonnen ! Zeker drie spelers van de Graafschap hadden een rode kaart moeten krijgen wegens hun achterhoeks accent.

Reageer
gravatar

Het was close en het eerste afgekeurde doelpunt van younes was niet buitenspel en kwam terug van de keeper.
Die had dus nooit afgekeurd mogen worden.
Dan was het waarscheinlijk anders gelopen maar aan waarscheinlijk hebben we niets.
Volgend jaar beter.
En PSV gefeliciteerd.

Reageer
gravatar

Beste heer, een speler staat in buitenspel positie wanneer er tussen de desbetreffende persoon en de goal maar één verdediger staat. Deze regel wordt toegepast op het moment van schieten van een van de medespelers. De keeper van de verdedigende partij maakt geen “nieuwe” situatie als deze de bal tegenhoudt. Op het moment dat de bal op doel wordt geschoten stond yunes buitenspel, de keeper raakte de bal misschien wel aan maar verandert niets aan de situatie. In dit geval stond yunes dus wel degelijk in buitenspel positie, en werd deze dus correct als strafbaar afgefloten.

gravatar

Wat zit je nou weer te zeiken Nel?
PSV heeft het gewoon niet verdient, die hebbe minder gescoort dan Ajax dus Ajax moet gewoon de titel krijgen.

gravatar

Ach hanny je bent zeker ook weer een ajax supporter die denkt dat ajax alles is. Ze hadde makkelijk 2-1 kunnen maken tegen de graafschap ma die blinde joden zien de doelpale nog niet eens op t veld staan

gravatar

Haha Hanny. PSV heeft meer punten dus zijn gewoon TERECHT kampioen, en ze hebben veel meer gescoord dus waar gaat jouw bericht eigenlijk over?