Kwame zeurt op social media over zijn third-world problems

De 15-jarige Kwame Mpufu uit Tsjaad beklaagt zich de hele dag over zijn third world problems op social media. Er hoeft maar een dorp af te branden of een oogst te mislukken of Kwame stuurt meteen een zeurderige tweet de wereld in.

Zijn vrienden hebben het intussen helemaal gehad met Kwame. “Die jongen heeft het alleen maar over de meest kleinzielige dingen. We weten inmiddels wel dat hij geen schoon drinkwater heeft en de rijst op is, wanneer houdt hij er eens over op?”

Kwame’s beste vriend Ngolu Lallee: “Het is een beetje een gimmick en aandachtstrekkerij. De eerste keer is het best grappig, maar inmiddels is het zo afgezaagd om weer over een koe die vastzit in de put te beginnen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kwame heeft zeker nog nooit zijn mobiele telefoon in het water laten vallen. Of plotseling met een lege batterij gezeten terwijl je nog nodig een app moest sturen. Dan weet je pas wat leed is..!

Reageer
gravatar

De zeurberichten van Kwame Mpufu uit Tsjaad zijn waarschijnlijk bedoeld om linkse gekkies aan te spreken. Dat zijn gekkies die denken dat ze vanuit een achterhaalde koloniale “morele”. superioriteit verantwoordelijk zijn voor de wereldproblemen.

WAKEY WAKEY linkse gekkies. De 19e eeuw is allang voorbij.

Laat die inferieure kokosnotenplukkers uit het Takki Takki Oerwoud hun problemen zelf maar oplossen.

Voor hun ellende zijn we niet meer verantwoordelijk.

Corrie.

Reageer
gravatar

Op Joop.nl heb ik gelezen dat Jessie Klaver van GroenLinks een luchtbrug wilt opzetten om 40 miljoen Afrikanen die mogelijk slachtoffer zijn van de droogte naar Nederland te brengen.

gravatar

Een luchtbrug, zei die Klaver dat? Nou heel passend, een luchtbrug naar een luchtkasteel. We organiseren onmiddellijk een nationale benefiet voorstelling met top-artiesten uit de Stal van Joop van de Lende zoals Rob de Neus, Lier Towers, 3s Roelvink en als presentatrice van dit gala Caroline Tensen. Mocht er dan nóg geld over zijn, dan is er nog Avro Jack die bereid is de slik-spuit & snuifjeugd tot in de vroege uurtjes live-streamend bezig te houden.

gravatar

Hoi Outsider, voor de nationale benefiet voorstelling ben je vergeten Sylvana Simons te noemen.

De voormalig MTV-videojockey en presentatrice van het programma Char, het medium, bij RTL4 heeft zij zichzelf als zijnde intellectueel uitgeroepen als het geweten omtrent het zwartjes-vraagstuk.

Met haar CV is ze een goede vertegenwoordiger van de Nederzwarten.

Corrie.