Bron: Netflix.com

De serie waar iedereen het over heeft: Netflix

820 seizoenen met compleet geschifte plotwendingen

Het is dé serie van dit moment: Netflix. De online serie bestaat uit meer dan 800 seizoenen met compleet geschifte plotwendingen. Twee fans over de nieuwste hype in streamingland.

Koen Groenhoek (34) is Netflix-fan van het eerste uur: “Zelf heb ik Netflix in één marathonsessie uitgekeken, tussen 2012 en 2015. De eerste 52 uur zit je te kijken naar spannende intriges in de Amerikaanse politiek. Vervolgens beland je van de een op de andere aflevering in een oude theatervoorstelling van Jochem Myjer, één grote mindfuck!”

Ook Nicolien Overeem (19) is verslaafd. Met name het 621e seizoen vond ze geweldig: “Dat is het seizoen waarin Jochem Myjer ineens Engels praat en achttien jaar vastzit voor een moord die hij helemaal niet gepleegd heeft.”

Volgens Overeem is Netflix veel spannender dan andere series: “De personages zijn ook een stuk geloofwaardiger dan in RTL5. Bovendien is het veel minder langdradig dan Youtube.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een serie die meer aflevingen heeft waarin niet een CvH in voorkomt is al beter.
CvH wringt zich overal tussen zonder het wereldbeeld te zien..
Corrie van Hiernaast is Blind!

Reageer
gravatar

je klopt zelf niet wat dat betreft zou je uren tevergeefs bij samson en gert voor de deur staan want daar doet de bel het niet