Kringgesprek: Lucas (6) heeft dit weekend Flip de logeerbeer onthoofd

Gruwelijke marteling onderdeel van leuk weekend bij opa en oma

Lucas (bijna 7) had deze maandag heel wat te vertellen bij het kringgesprek. Dit weekend mocht Flip de logeerbeer namelijk bij hem logeren. De olijke mascotte van groep 3 verscheen onthoofd en met een volgescheten romp terug op basisschool de Buxushaag in Delft.

Lucas en Flip hebben een leuk weekend gehad: “Zaterdag zijn we naar opa en oma geweest, dat was heel leuk”, vertelt de kleuter terwijl hij wild met zijn armen zwaait. “Zondag mocht ik Flip meenemen naar de kinderboerderij. Daarna heb ik zijn hoofd eraf gesneden met een broodmes en zijn buikje volgepoept. Het was heel erg leuk, er was een pasgeboren geitje op de kinderboerderij en bij opa en oma kreeg ik een hele grote zuurstok. En toen gingen we pannenkoeken eten. Ik had met banaan en godsgruwelijk veel slagroom.”

“Leuk verhaal, Lucas”, zei juf Willeke terwijl ze de toegetakelde Flip terugzette in zijn berenstoeltje. Volgend weekend mag Sanne de logeerbeer mee naar huis nemen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat kind is knetter gek💀💀 “Sanne krijgt Flip volgend weekend” DIE BEER IS VOL GESCHETEN EN ONTHOOFD!!!! WAT DE FAK🤣

Reageer
gravatar

Foei Moh; je weet toch net zo goed als iedereen dat Lucas geen geaccepteerde naam is in Moslim-kringen; een vader die een moslimkind deze naam geeft, krijgt snel bezoek van Grijze Wolven of van hun collegae van I.S. Die lustmoordenaars zijn toch al in de buurt om hun volgende geloofsdaad te verrichten, toevallig in Delft.

gravatar

Lucas krijgt in de buitenschoolse opvang ideologieles van een teruggekeerde Syrië-ganger die een haram-uitkering geniet van de UWV en een halal-aanvulling van I.S.