Joep is nu al zijn vrienden kwijt op Koningsdag

‘Ik heb bier gehaald, waar staan jullie?’

Joep is alvast bier gaan halen, maar hij weet niet waar zijn vrienden staan. Hij staat nu met zes biertjes in zijn handen op het festivalterrein en kijkt zorgelijk om zich heen of hij iemand herkent. Misschien nog wat verder door naar achteren?

Nadat hij de biertjes op de grond heeft gezet stuurt Joep wat luchtige appjes naar zijn vrienden Duncan en Chris: ‘Waar staan jullie?’ en ‘Ik sta bij de derde paal links, er liep net een vrouw met een rode jas langs.’ Niemand laat wat van zich horen. ‘App anders even, bellen heeft geen zin hier.’ ‘Joe, ik ga anders eerst wel ff een broodje beenham halen, dan check ik jullie later wel.’ En 40 minuten later: ‘Ik zwaai nu! Schiet even op gasten, Martin Garrix gaat zo beginnen.’

Joep is nog steeds wanhopig het terrein aan het afstruinen op zoek naar iemand die hij kent. Over 2 dagen begint de eerste DJ al te draaien.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

hee Joep, eindelijk!! ik was even mn telefoon opladen bij de oplaad-tent. schijnt dat dat geen uitrustpunt is maar echt om op te laden!! nou vraag ik je wie had dat gedacht haha technologie staat weer voor niets!! neem voor mij ook een beenham mee! wij staan bij de vegetarische bbq-curry tent vlakbij waar jij bier hebt gehaald denk! tot zo?!

Reageer
gravatar

Zo ouwe pik, kan Joep samen met jou sterren kijken.
Geniet van elkaar. Ons niet meer lastig vallen hiermee zou het ontopic gehalte verhogen. Dat duinvehaal weten we nou wel.

Benny Doof

gravatar

Naar Kingsland voor duingymnastiek? Je bedoelt waarschijnlijk: samen naar Mysteryland waar de kleding- en partnerkeuze vrij is en de moraal nog aangenaam laag is maar de entreeprijs wel wat hoog. Waar rubbers onbeperkt gratis verkrijgbaar zijn. Waar geen hinderlijk zand te bekennen is en HIV onder controle.