Arena vernoemd naar Makkelie

Prestatie getuigt van ongeëvenaarde clubliefde

Als Ajax kampioen wordt, speelt het zijn wedstrijden vanaf volgend seizoen in de Makkelie Arena.

Directeur Edwin van der Sar licht toe: “Natuurlijk zijn we hier in Amsterdam dol op Johan, maar wat scheidsrechter Makkelie voor ons deed tegen FC Utrecht getuigt van ongeëvenaarde clubliefde.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Edwin van der Sar,bedankt voor het omkopen van Makkelie. 3 punten zijn voor Utrecht!!!!!!!!!! ( Ajax is nu nummer 2 op de ranglijst)

Reageer
gravatar

Utrecht moet niet zeuren. Ze hebben het aan zichzelf te danken. Als je 5 minuten voor het einde met 2-0 voorstaat, dan moet gewoon elke bal de tribunes in. Bovendien weet elke verdediger dat je enorm moet uitkijken met slidings en tackles in het strafschopgebied.

Reageer
gravatar

deze klootzak heeft geld aangenomen van ajax (schoonmaakmiddel)
kan niet anders is matchfixing en misschien zit de KNVB hier ook achter. en als dat niet zo is dan moet de KNVB het laten zien door deze man de degraderen naar de hoofdklasse competitie of nooit meer fluiten. is een belediging voor de scheidsrechter die het wel op een eerlijke manier fluit.

Reageer
gravatar

Wat een ass hole
als de KNVB hier niks mee doet dan snap ik het niet meer.
hij moet nooit meer fluiten is een rampen scheidsrechter.
deze klootzak is een ajax supporter
nu is KNVB aan zet

Reageer
gravatar

Ik vind het gewoon schandalig dat je hier zo mee weg komt wat krijg deze Makkelie toe gestopt door Ajax ik vind het gewoon schandalig dat je hier gewoon mee weg komt terwijl 99,8% van de bevolking het geen strafschop vond uitgezonderd de Ajax supporters .

Reageer
gravatar

Onbetrouwbaar scheidsvolk is nu eenmaal onderdeel van het voetbal. Maken fouten. Erkenning van fouten zou mooi zijn. Arrogantie staat een falende scheids niet. Had Utrecht willen hadden ze vaker moeten scoren.

Reageer
gravatar

Deze man moet voor een jaar geschorst worden en aan psv de schade die het lijt vergoeden en nooit meer een betaald voetbal wedstrijd mogen fluiten

Reageer
gravatar

Het kan makkeliek dat het stadion het ene seizoen Johan heeft en als Ajax kampioen is geworden doordat Makkelie heeft gefloten toch weer Stadion Makkelie?

Reageer
gravatar

het is normaal dat ajax bevoordeeld wordt ,is toch altijd al geweest,daar hoef je niet raar van op te kijken,volgens mij had hij hem zelf wel willen maken ,kotsmisselijk word ik hier van ,ik weet niet of je nog wel rustig slaapt en of je een ander nog wel recht in de ogen kunt kijken ,ik zou me diep schamen

Reageer
gravatar

Links of rechtsom AJAX moet kamploen worden ,dan maar matchfixing!!
Als de KNVB niet voor schut wil ontslaan ze Makkelie!

Reageer
gravatar

Ooit, jaren geleden, was de kreet “Ajax gaat ten onder aan drank, drugs en vrouwen” gemeengoed. Met drank duurt dat het langst, met drugs is dat het duurst en met vrouwen het snelst. Makkelie houdt dus van snel.

gravatar

Ja, daarvoor zijn thans juist Sjaak Swart of Piet Keijzer in beeld. En alleen om die smaak- en sfeerloze betonnen badkuip wat meer présence te geven, wat meer internationaal en wat minder plat proletarisch Emsterdems te laten klinken, koos het bestuur voor “Stade Jacques Noir” of “Ruïne du Pierre l’Empereur”.