Man organiseert gezellige wifewarming voor al zijn vrienden

‘Leuk om ze allemaal welkom te heten in mijn nieuwe vrouw’

Een maandje geleden is Matthijs de Leeuw (28) getrouwd. Daarom organiseert hij volgende week voor al zijn vrienden een wifewarming.

“Het hoort er een beetje bij hè”, lacht Matthijs ongemakkelijk. “Op zich vind ik het leuk om ze allemaal welkom te heten in mijn nieuwe vrouw. Maar je bent toch altijd bang dat ze meteen iets kapotmaken of haar heel smerig achterlaten. Maar goed, wie dan leeft, wie dan zorgt.”

De vrienden van Matthijs zijn razend benieuwd naar het interieur van zijn vrouw. Richard (31): “Matthijs heeft een prima smaak, dus de verwachtingen zijn hooggespannen. We komen uiteraard niet met lege handen aan en hebben met z’n allen geld bij elkaar gelegd voor iets leuks aan de wand.”

Voor het zover is, wordt Matthijs eerst nog zelf ingewijd door de vriendenkring van echtgenote Irene. Voor haar beste vriendin Maartje maakt het niet uit of ze Matthijs mooi vindt of niet: “Het gaat om de gezelligheid. Biertje erbij en gaan!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Toch heb ik zo mijn bedenkingen tegen deze vorm van gastvrijheid en wel hierom:
1. is Matthijs de Leeuw wel zijn echte naam?
2. zijn haarcoupe en baarddracht doen n.l. erg Marokkaans aan
3. zijn vrouw staat conform de voorschriften één pas achter hem, maar is haar hoofddoek vergeten
4. zijn bezoekster is Nederlands, dus haram dus 5 “Matthijs’ geeft haar géén hand, maakt alleen salaam aleikum-gebaar met linkerhand.
Redactie: abusievelijk verkeerde illustratie bij dit artikel geplaatst?

Reageer
gravatar

Ik ben al eens eerder binnengeweest tijdens een opendag. Maar er moest wel heel veel aan verbouwd worden en het is allemaal wat krapjes hier en daar.

Nee ik sla deze wifewarming maar eens over.

Reageer
gravatar

Krapjes een nadeel? Knus en intiem vind ik juist een enorm voordeel bij een wifewarming.
En verbouwing nodig? Meestal is origineel toch echt veel en veel mooier. Ik heb eigenlijk nog nooit een mooie verbouwing gezien.