Bron YT - BrokenGamezHD - CC BY

Score! Met virtual reality kun je eindelijk Super Mario neuken!

‘Keihard in 8-bit ketsen’

Wat oudere gamers klappen zich in de handjes. Een van de eerste toepassingen die Japanse gamesgigant Nintendo namelijk voor de Oculus Rift uitbrengt is er een waarbij je de iconische loodgieter Super Mario virtueel kunt neuken.

“De fans vroegen zich al jaren af wanneer ze Mario eens uit zijn stoute ketelpakje konden stropen om hem een pak voor zijn reet te geven”, legt Nintendo-woordvoerder Harry Hond uit. “Dat kan nu. En de fans kunnen kiezen: je kunt Mario in 8-bit modus bezitten, maar we hebben zijn lichaam ook in felrealistische vleestinten gerenderd, voor optimaal genot. Om nostalgische redenen kun je Mario ook een wasbeerpakje aandoen of in een grote groene schoen laten zitten.”

Voor de oplettende speler zijn er genoeg geheime velden te ontdekken. Zo kom je via een warp in de bijkeuken uit in een kelder waar Toad in een sling hangt te wachten. Of je speelt de minigame two Peaches, one starcup.

Ook de wat kinkier gamer boft: zo kan je Mario’s compagnon Luigi laten toekijken, gangbangs met de Prinses, Donkey Kong en Walugi erbij organiseren of Mario in de hoedanigheid van Bowser fisten. De kreetjes die onze besnorde held daarbij slaakt – woohoo, hjao! – zullen iedereen die al jaren met Mario optrekt een glimlach van herkenning bezorgen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat is Mario niet! Dat is Ron Jeremy!
Dat is ook niet 8-bit, maar 32-bit.

En het is Waluigi.

En dat noemt zich een hoogstaand artikel op de speld? Schandalig!

Reageer