Bron YT - SCCambuurTV

Spelers Cambuur gaan encrypted passes verzenden

Dieptepass onderscheppen duurt nu 312 jaar

Het elftal van SC Cambuur zal vanavond tegen Ajax enkel versleutelde passes versturen. Met deze innovatieve voetbaltruc hoopt de degradatiekandidaat te voorkomen dat de bal wordt onderschept door iemand voor wie hij niet bestemd is.

De hele week heeft de selectie geoefend op het versturen van de ‘encrypted’ passes. Middenvelder Sjoerd Overgoor is enthousiast: “Het zal even wennen zijn voor het publiek om ons niet te zien voetballen, maar we hebben nu wel een waterdicht pass-systeem. Een dieptepass naar onze spits duurt nu 312 jaar om te onderscheppen, als een Ajacied überhaupt al doorheeft dat we al hebben afgetrapt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik denk dat binnenkort de clubhacker de belangrijkste speler wordt. Realtime hacken wordt dan de nieuwste sport, want het publiek wil ook iets zien, natuurlijk.

Reageer