Bron Flickr - Miikka H CC BY

WTF! Deze trut hielp eerst haar kind met zijn zuurstofmasker

Vrouw negeert duidelijke instructies van stewardess

Een incapabele trut in het vliegtuig van Amsterdam naar Kreta heeft afgelopen zondag voor de nodige ophef gezorgd: toen de druk in de cabine wegviel, leek het dit blijkbaar ongeschikte moederfiguur verstandig om eerst het zuurstofmasker bij haar kind op te zetten, en daarna pas bij zichzelf.

“Een schande, ik lig hier nog wel even wakker van”, stelt een van de inzittenden. “Hoe haal je het in je achterlijke hoofd om zoiets te doen? De stewardess heeft nog zo gezegd: eerst bij jezelf, daarna pas bij anderen. Dat kind had zomaar zijn moeder kunnen verliezen.”

De stewardess aan boord was ook niet te spreken over deze oliedomme actie: “Wat een verschrikkelijk eigenwijs persoon, iedereen let toch op tijdens mijn veiligheidspraatje, dan hoor je toch wat ik zeg? Een volgende keer ruk ik dat masker persoonlijk van haar kop af.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Je bent precies zo dom als je naam. Te triest voor woorden. Bovendien stinkt het daar ook bij je. Was je zelf alsjeblieft daar dagelijks!

gravatar

Het is “het kind”, dus onzijdig en daar hoort “zijn” bij. Vervelend, maar ach er zijn ergere dingen, zoals een incapabele trut en het weer en de EU en de TV-programma’s en …….. WTF.

gravatar

Persoonlijk voel ik meer voor: WHG (Wat Het Geneuk), maar aangezien het van weinig belang is hoef ik geen referendum daarover.

gravatar

Ach, die terrasbediendes worden ook nog wel een keer afgeschaft.

Ja, ik weet ook niet waar ze dan heen moeten met hun ego.

Vooruit, het pakje mogen ze houden. Kunnen ze nog een paar jaar mee op de trein stappen, met een koffertje.

Reageer