Als je vrouw aan het winkelen is in de webshop en jij mee moet

'Oeh, zullen we nog even naar Zalando.com?'

Alle mannen kennen het: je vrouw vraagt je mee om te gaan webshoppen. En jij, sneue loebas, stemt toe. Dan ben je gloeiend de pineut. Jij bent iemand van de efficiëntie, van het snel aanklikken, bestellen, Ideal, en hupsakkee. Je eega blijft echter eindeloos hangen op 9straatjesonline.com en vraagt dingen als: “Schatje, denk je dat die leren rok mij ook zou staan?” Met geveinsde interesse zeg je “hm!” en “och!”, maar zij voelt aan jou dat het ongemeend is.

Halverwege de surftocht krijg je trek, maar dan is zij inmiddels helemaal los aan het gaan in de juwelensectie van Asos.com. En als ze eindelijk is uitgekeken en honderden euro’s heeft uitgegeven aan semi-ironische sieraden, hebben jullie inmiddels zoveel honger dat je ruzie krijgt over de vraag bij welke site je je eten zult bestellen.

De Hema blijkt ook gebak thuis te bezorgen en na een half uur eten jullie je puntje appel-kruimel in doodse stilte. Als het op is, glimlach je zwakjes naar elkaar en dan ga je toch weer verder. Je hebt een stijve rug gekregen van al dat winkelen. Maar dan valt haar oog van je vrouw op de ‘20 procent korting op tuinmeubelen’-sectie op Wehkamp.nl. “Rotan-stoeltjes!”, zegt ze. “Zou dat leuk staan in de tuin?” Je rolt met je ogen en zegt zuchtend ja terwijl zij opnieuw een half uur lang de schappen van de webshop induikt.

En dan, als ze met een vol virtueel winkelwagentje weghobbelt, zegt ze: “Oeh, zullen we nog even naar Zalando.com?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

adblocker beetje aanpassen. Het beste kan je ze doorsturen naar een youtube-filmpje waar iemand een cavia opeet.

gravatar

Echt mannen trekken gewoon snel de stekker uit hun modem en halen dan schaapachtig hun schouders op als moeder de vrouw vraagt waarom het internet het niet doet.

Reageer
gravatar

Een voordeel van online winkelen is dat je thuis koffie kunt drinken, en het eten voor je neus wordt klaargezet. Daar wil ik best een beetje aandacht voor faken.

Reageer