Bron YT - Omroep Brabant

Een heerlijk midweekje relaxen in de rij bij de verkeerde kassa

Blader onbezorgd door de Mikrogids als het kassameisje naar de manager moet bellen

Ook zo genoeg van de sleur van alledag? Ga last-minute een midweekje in de rij van de verkeerde kassa staan en kom heerlijk tot rust terwijl de nog niet ingewerkte caissière de tijd neemt om de klanten voor je lekker langzaam te helpen.

Verwen jezelf op woensdag, leg een heerlijk doosje smint of een KitKat op de loopband terwijl de bejaarde vrouw aan de kassa erachter komt dat ze haar pinpas vergeten is. Of blader op donderdag onbezorgd door de Mikrogids als het kassameisje naar de manager moet bellen omdat een van de producten geen barcode heeft. Even lekker weg. Lekker uitwaaien. Lekker wachten. Neem eens de tijd om goed om je heen te kijken, en zie hoe gehaaste mensen in andere rijen vluchtig voorbij de kassa gejaagd worden.

Wandel nog eens terug de supermarkt in en haal een heerlijk bakje automaatkoffie. Misschien liggen er nog blokjes kaas bij de kaasafdeling. Hmmm! Lekker genieten in de verkeerde rij. Je hebt alle tijd van de wereld, je komt helemaal uitgerust thuis.

Ook je kinderen hoeven zich niet te vervelen. Zij kunnen onverstoord gillen met de kinderen van al de andere gezinnen die er nog voor je staan in de verkeerde rij.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het kan ook heerlijk rustig zijn bij de kassa die nog gesloten is. Je krijgt ontzettend veel aandacht en vragen of je niet liever bij een andere kassa aansluit.

Reageer
gravatar

Het is dat jullie erover beginnen, maar mij ergeren ook wat dingen in De Speld Nieuwe Stijl.
Ten eerste worden onze toneelnamen zo klein afgedrukt dat ze voor een normale oogsterkte niet meer leesbaar zijn. Ten tweede is het na een bepaald tijdstip niet meer mogelijk een bijdrage geplaatst te krijgen zonder de boodschap “There was a problem processing your comment”. Leuk geformuleerd, leuker dan vroeger toen bijdragen gewoon nog spoorloos verdwenen maar wel een slimme vorm van censuur, die door zijn starheid sterk remmend werkt op mijn (onze) creativiteit en motivatie.

Reageer
gravatar

Ende opdat nimmer vergheten wordt, op d’n vrijdagh ‘n versgh verpakt vischje door de mejuffrouwe te laten aenslaen, alvorensch desche met smaeck te sullen verorbeeren.

Reageer
gravatar

Even wachten met mijn reactie, maar ik wil wel wijzen op het verdwijnen van likes bij reacties op eerdere artikelen.
Moet ik concluderen dat plotseling een lkes-etend monster de burelen van de Speld is binnengeslopen ?

Reageer
gravatar

Nee, ik ben het ! Om mijn kansen op de arbeidsmarkt te vergroten heb ik de opleiding Likeseating gevolgd. Volgende week heb ik een sollicitatiegesprek bij Facebook.

gravatar

Eén van de bugzenessen van de Speld is dat als je de reacties van niet het BOVENSTE artikel openklikt dat dan de laaikzenessen er niet zijn.

Een andere irritante is dat reactie soms niet lijken door te komen vanwege een of ander woord daarin ofzo.

Speldenes: doe er wat aan!

gravatar

Dat lijkt mij een terechte conclusie. Zijn collega, het Reactie-etend Monster heeft ook honger, wat in dit geval betekent dat er sinds gisteravond 4 van de 7 reacties zijn opgegeten. Het blijkt weer een gekkenhuis.