België benoemt verrukkelijke bonk mannenvlees tot hoofd contraterreur

Halfgod heeft er alle vertrouwen in dat hij prestaties van voorgangers kan evenaren

De Belgische premier Michel benoemt het 24-jarige snoepje Yves Vandencasteelee tot zijn nieuwe hoofd contraterreur. “Wij hebben geen enkele garantie dat hij het beter doet dan zijn voorgangers, maar het is tenminste leuk om naar te kijken.” De uit godenvlees gehouwen smulprins heeft zover bekend geen enkele ervaring met terreurbestrijding, maar in België wordt vooralsnog positief gereageerd op zijn benoeming.

De spetter uit Oosterzele houdt naar eigen zeggen van “lekker stappen met vrienden” en “nee, dat was het wel zo ongeveer”. Vanaf vandaag heeft Vandencasteele echter geen tijd meer voor hobby’s, want hem wacht de zware taak om België te behoeden voor nieuwe aanslagen. Toch heeft de halfgod met de ferme kadetjes er alle vertrouwen in dat hij de prestaties van zijn voorgangers kan evenaren: “Gewoon een kwestie van slecht communiceren, weigeren om cruciale informatie te delen met bevriende diensten, en vergeten om levensgevaarlijke terroristen op de nationale opsporingslijst te zetten. Hoe moeilijk kan het zijn?”

Wij van De Speld wensen Yves veel succes met zijn nieuwe baan!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

arme Corrie van hiernaast… uit de EU, grenzen dicht, dan zal dat heerlijk exotisch brok Buitenlander voor altijd onbereikbaar zijn. En als het terrorrisme stopt komt hij zelfs niet op tv! maar geen zorgen Corrie, wij hebben altijd Dionnetje nog!

Reageer
gravatar

Het zal wel iets te maken hebben met het Belgische ‘laissez faire, laisser aller’. Of Yves is een zoon of neef van een hooggeplaatste ambtenaar of staatssecretaris/minister of geldmagnaat. Bij ons kan zoiets alléén via de VVD (o.a. Hooymayer, Van Rey, De Kruif), maar in België doet men daar niet zo moeilijk over. Iedere liberaal denkende en vermogende Belg kan daar een favoriet op een openbare functie geplaatst krijgen.

gravatar

Wat een vreselijke sokken ! Die zullen toch minstens 87,5 % van de terroristen afschrikken. Het image van deze meneer is door die sokken wel beneden nul, maar hij moet er wat voor over hebben.

Reageer
gravatar

Jean Claude van Damme lost elke moeilijke zaak binnen 2 uur op, inclusief de irritante reclameblokken.
Maak hem het nieuwe hoofd contraterreur en België is klaar voor de toekomst.

Reageer
gravatar

Nee, dan wij met de heer Schoof (NCTB) die met gezag uitspreekt dat er in Nederland waarschijnlijk geen onmiddellijke terreurdreiging is. Mocht dat wel zo zijn dan is er geen middel om dat te voorkomen. Een gebaar naar vertrekkende en terugkerende Syrië-gangsters; “we hebben het liever niet, maar als je nou toch een onbedwingbare aandrift voelt om willekeurig welke oorlogswapens leeg te schieten op Nederlanders, doe het dan ná de spits. Dat scheelt een hoop slachtoffers”. Let wel; na méér dan drie schietpartijen p.p. roepen wij een niet-Nederlands sprekende imam erbij. De tolk wordt niet van rijkswege vergoed, maar op de uitkering wordt vanzelfsprekend niet gekort

Reageer
gravatar

Tijd voor Aarslikker Danny beschuit dus:

Aarslikker Danny, heerlijk beschuit.
Aarslikker Danny, daar kom je je bed voor uit.
Aarslikker Danny, volkoren bruin of wit.
Aarslikker Danny, beschuit met pit.

Aarslikker Danny beschuit: eerlijk beschuit.