Hoe moet u reageren op de aanslagen in Brussel?

In grote lijnen hetzelfde als de vorige keer

Veel mensen zouden graag willen reageren op de aanslagen in Brussel, maar ze weten niet hoe. We helpen deze mensen graag op weg. Voor de aanslagen van gisteren geldt in grote lijnen hetzelfde protocol als bij de vorige keer. Veel succes! Klik hier voor de full size versie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als ze nu toch weten dat deze jongens geradicaliseerd zijn en terug gekomen zijn, naar Europa is er nog maar een oplossing ze te elimineren de tijd van begrip en een gevangenisstraf moet gewoon voorbij zijn. Er is al gebleken dat dit niet helpt.
Het word tijd dat we zoals zei gaan denken, oog om oog tand om tand . En om ons zelf te beschermen, moeten we het kwaad uitroeien voordat het nog erger word. Dus wie niet in onze samenleving wil passen en zonodig Jihadist wil worden , kan er dan op rekenen dat deze persoon zijn ideaal zal bekopen met de dood.

Reageer
gravatar

aanslagen waren toch maandag gepland? ik had me al voorgenomen om zondag overdreven emotioneel te reageren zodat ik maandag voorspellend uit de hoek kan komen
corriej

Reageer
gravatar

Beste Mustafa,

‘Terug kan keren’ zijn 3 woorden, bv: ‘als men terug kan keren naar het eigen moslimland dan is dat het beste, of ‘terug kunnen keren naar het eigen moslimland is het beste’.

Groet, Johan

gravatar

Ik maak me wel wat zorgen over de hemelse voorraden maagden, 72 echte woestijnmaagden per geslaagde aanslag op Shiíeten, Yezidi’s, Joden, Katholieken, Gereformeerden, Boeddhisten of buitenkerkelijken, Voor de doordenkers onder ons: “Wat zijn dan wel woestijnmaagden?” . Dat zijn alle maagden die harder kunnen lopen dan een lid van de I.S., Al Qaida, Al Nusraa of Boko Haram in volle bepakking (volle bepakking of PSU: 5 kilo spijkerbommen, 5 Gsm’s, 2 Kalashnikoffs, 2 bomvesten (tegen de kou), op scherp staande knalsokken en een testament op dvd). Tegen dit pakket helpt geen verplichte eigen bijdrage, Van Oldebarneveld, laat ons dus weer gaan theedrinken met deze andersdenkenden in afwachting van hun volgende feestje.

Reageer
gravatar

We kunnen op een verlaten weiland de bommenleggers hun gang laten gaan. Zo hebben we in de stedelijke omgeving geen last van die gasten.

Wel afspreken dat ze het weiland weer netjes achterlaten voor de volgende ploeg.

Reageer
gravatar

volgens mij was IS bezig met een fabriek waar ze nieuwe zelfmoordterroristen maakten om dit probleem op te lossen. Ze zoeken nog vrouwelijke medewerkers

gravatar

“Vrouwelijke medewerkers”, ze hebben toch Jezidi-slavinnen?

Maar de kinderen daarvan moeten ze weer stenigen/onthoofden/verbranden/..

En zijzelf zijn dan natuurlijk onrein geweest.

Ik kom er niet uit.
Je hebt misschien gelijk.

In ieder geval: alla akbar hè?
Kan altijd.

gravatar

Ja, want Wilders heeft echte oplossingen zoals het dichtgooien van de grenzen, de ogen sluiten, de vingers in de oren doen en dan hard het Wilhelmus zingen.