Bron YT - Zee Gimon

Vrouw wil nog voor haar dood weten hoe die ene acteur ook alweer heette

Terminale Janneke: ‘Die ene van ER die ook in Spartacus zat’

Janneke van Heul heeft nog maar een paar maanden te leven. Haar laatste wens is om nog voor haar dood te weten hoe die ene acteur ook alweer heette. Hij zat in ER, maar het was níet George Clooney, dat weet ze heel zeker. De tijd begint te dringen.

Janneke moet er niet aan denken om te sterven zonder erachter te komen wie het nou ook alweer was: “Hij zat ook in de remake van Spartacus. En in de Peacemaker. Volgens mij had ‘ie zo’n Joegoslavische naam. Dragan Boric? Nee, dat slaat nergens op. Maar hij kwam wel echt uit Servië. Of Bosnië. Hij heeft toen nog een van die stemmetjes in Ice Age gedaan. He, wat stom dit!”

De Zwijndrechtse erkent dat de druk met de dag toeneemt: “Kroatië kwam ‘ie trouwens vandaan, bedenk ik me nu. En hij zat in die clip van Madonna. Het ligt echt op het puntje van m’n tong, maar de artsen kunnen verder niks meer voor me doen. Echt, als ik deze vraag meeneem in m’n graf, zou dat zó irritant zijn. Ik wil echt nog niet dood.”

Volgens de behandelend arts van Janneke is er weinig hoop op een goede afloop: “Vaak zie je dat mensen zich niet op tijd herinneren hoe die ene acteur ook alweer heette, dus de kans op succes is zeer gering. Zeker bij iemand als Goran Višnjić. Knappe man trouwens.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Was dat niet die schaatser die een keertje een gastrolletje had in ER: Rintje Ritsma, de beer uit Lemmer?

Wel een groot contrast overigens: de Beer uit Lemmer vs Terminale Janneke

Reageer
gravatar

Waarom een onbereikbaar ideaal, idool najagen? Waarom niet in je eigen realiteit blijven en nog een keertje op de fiets te stappen en een paar keer de Alpe d’Huez beklimmen.

Reageer
gravatar

Tja enne eh, ja ik weet het ook helaas niet. Erg gelukkig heb ik nog minimaal 30 jaar te leven dus ik zoek het later wel een keertje uit.

Reageer