Wij hebben het associatieverdrag met rode pen aangepast voor GeenStijl

Nu staat er wél in dat Oekraïne lid van de EU wordt

Een leuke geste van De Speld voor GeenStijl: wij hebben het associatieverdrag van de EU met Oekraïne met rode pen aangepast. Daardoor staat er nu wel in het verdrag dat er onomkeerbare stappen richting een EU-lidmaatschap van Oekraïne worden gezet. Dat maakt de campagne voor het nee-kamp een stuk eenvoudiger. Succes jongens!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kijk mr (hier boven) zo doe je dat! Natuurlijk is militaire samenwerking met de VS&co iets dat via de NAVO zou gebeuren, met of zonder handelsverdrag. Maar dat soort feiten hebben op de onderbuik van Jansen van hier naast echt geen impact hoor..

gravatar

Zijn we Griekenland al vergeten? Wat heeft Europa daar gepresteerd? Durft een homo in Polen en Hongarije voor zijn geaardheid uit te komen? Zijn leven zal in gevaar zijn. Het is een hang naar nóg meer macht. En beste mensen, “Macht maakt mensen lelijk”.
Tot slot: er zijn voorbeelden te over om verantwoord nee te stemmen.

Reageer
gravatar

Het verschil tussen Geen Peil en Wilders en de linkse gekkies zoals Klaver en Rutte is niet rechts links, maar het vertrouwen in het democratische systeem in Nederland en Europa.

gravatar

Maar toch zijn er ook voordelen.
Lekker goedkope Oekraïnse plofkip betekent een nog betere kiloknaller.
En zeg nou zelf: militair samenwerken met Oekraïne: dat is toch een natte droom?

Reageer
gravatar

Dus dan is het vast ook wel mogelijk om alle makers en lezers van GeenStijl een week in de Russische gevangenissen (bij voorkeur Siberië) te laten doorbrengen om de gevolgen van een ‘neen’aan de lijve te ervaren?

Reageer
gravatar

Wel jammer dat in dit artikel niet vermeld wordt hoeveel subsidie deze redactie voor het schrijven ervan bij de overheid heeft binnengehaald.

Als er een halve ton wordt uitgekeerd om fabricage van toiletpapier in China mogelijk te maken, dan levert zo’n zinnetje in ‘t rood toch zeker de helft op nietwaar?

Reageer
gravatar

Het is alvast een leuke vingeroefening voor een associatieverdrag met Turkije. Erdogan heeft al als eis gesteld dat er nooit meer over de genocide van 25 april 1915 mag worden gesproken in de EU en dat de genocide op Koerden ook geen agenda punt mag worden. Ook moet op korte termijn zijn protégé I.S. zonder visum-eisen bij de toetreding van Turkije tot de EU worden betrokken.

Reageer
gravatar

Dat is een feit mister, daar overtuig je de mensen niet mee. Wat je nodig hebt is apocalyptische beeldspraak, dus iets met “besmettelijke ziekte” of “afstevenen op een derde wereldoorlog”. Dat is nieuws!

gravatar

Zou de redactie van De Speld alstublieft nóg een kleine aanpassing kunnen doorvoeren? Ik zou het prettig vinden als er in dat verdrag ook wordt opgenomen, dat we op donderdagavonden bloemkool met kaassaus en ananas zullen eten. Een handvol cashewnoten erbij maakt het ideaal! Kunnen we daarover stemmen?

Reageer