Wikimedia Commons - en.wikipedia.org

Opgeheven hoofd gevonden in Eindhoven

Politie spreekt van eervolle vondst

In Eindhoven is een opgeheven hoofd gevonden. Volgens een woordvoerder van de politie gaat het om een eervolle vondst: “Uit het onderzoek is gebleken dat het opgeheven hoofd alles gegeven heeft en in de nacht van dinsdag op woensdag heel trots kon terugkijken. Voor het hoofd is het zuur dat ‘ie het net niet gered heeft, maar uiteindelijk zijn strafschoppen natuurlijk ook gewoon een loterij.”

Zondag krijgt het opgeheven hoofd Ajax op bezoek.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

zonder Tim Krul verliezen we standaard met penalties! Kijk maar elk jaar (zelfs in de jaren zonder EK en WK) hoe we het toernooi uitgaan!

gravatar

Kijk nou eens naar die WK-finales die wij glansrijk verloren hebben: 1974, 1978 en 2010. Als we hier praten over ‘een statement’, dan is dit het wel. En zelfs zónder matchfixing (!?). Zie ook de kansloze uitschakeling voor het EK 2016, in één woord: “Mágistráál”. 23 geselecteerde multimiljonairs die samen nog geen deuk in een pak boter konden slaan. De helden zijn moe, wij ook: voetbal-moe. We gaan maar weer Wuppies verzamelen.