60% gaat vind-ik-boos stemmen bij het Oekraïne-referendum

Vind-ik-leuk-kamp bezig aan inhaalrace

Drie weken voor het Oekraïne-referendum lijkt een meerderheid vind-ik-boos te gaan stemmen. De laatste paar dagen is het vind-ik-leuk-kamp aan een inhaalrace bezig.

Marja Verwulf uit Heerhugowaard is voornemens vind-ik-leuk te stemmen omdat de conformiteitsbeoordeling voor industrieproducten volledig aan de EU-normen worden aangepast: “Protocollen voor technische wetgeving over infrastructuur vind ik leuk. Dat had ik als kind al.”

Ton van der Schaap uit Lent gaat vind-ik-boos stemmen op 6 april. Hij heeft zijn bedenkingen bij het associatieverdrag: “Het is allemaal om de gewone man te besodemieteren waar je bij staat Grieken van onze belastingcenten zakkenvullers mensen zijn niet gek buitenlanders hoge heren pensioenen weer voor opdraaien zeker. Om over de vergunnningsprocedures in artikel 105 nog maar te zwijgen. Schei toch uit.”

Van de overige kampen is dat van vind-ik-grappig het grootst. Andrea Schreuder uit Assen moest erg lachen om artikel 74: “Als je dat leest, dan denk je, oh oh oh, wat zijn het toch ook een stelletje koekebakkers bij elkaar. Fytosanitaire maatregelen, waar halen ze het vandaan? En natuurlijk die laatste zin, die twist over dat subcomité. Dan kun je mij dus opvegen.”

Een kleine groep mensen overweegt ‘vind-ik-verbluft’ te stemmen. Zij weten nog van niks.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De handel en economie in het Gulden tijdperk, was volgens mij beter dan wat het nu is. Verdrag? Gewoon zaken doen. Alleen maar omdat we in achterkamers hebben besloten een kopie van de VS te willen zijn? Een verdrag sluiten met een corrupt land waar de president miljarden weg sluist en waar vandaan de MH17 is neergehaald? De onderste steen boven. En wij gaan dat even veranderen. Wordt helemaal misselijk van die bemoeienissen….

Reageer
gravatar

Wij van de partij van de dieren vinden dit hèt moment om vanaf nu postduiven mee te laten stemmen.

Uit onderzoek is namelijk gebleken dat zij heel goed in staat zijn om onderscheid te maken tussen pictogrammen.

Wat getuigt van de zeer hoge intelligentie van deze prachtige wezens!

Niet voor publicatie:
Ans, laat duivenmelker Piet onmiddellijk zijn 100 duiven trainen op de keuze van het juiste pictogram.
En zoek meer duivenmelkers voor de goede zaak.

Reageer
gravatar

vor hun die voor stemme die kenne un ? onder hun ? verwachten want ik weet waar je huis woont ben je achter lek zoms ? !!

(Naam niet bij de redactie bekend)

Reageer