Bron Wikimedia - Jesterhat84 - CC - BY

Stef Blok gaat doe-het-zelven bij verbouwing Binnenhof

‘De Tweede Kamer wilde de goedkoopste optie’

Stef Blok gaat de verbouwing van het Binnenhof zelf uitvoeren. De minister van Wonen heeft besloten te gaan doe-het-zelven. Hij neemt de hele zomer de tijd voor de klus. “De Tweede Kamer wilde de
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mevrouw Blok tegen John Williams: “Help, mijn man is klusser”. Overigens is Stef in het bezit van een echt timmermansoog, erfenis van een opa die nog echt gewerkt heeft. Hij zag b.v. in één keer dat het Binnenhof niet goed haaks stond./

Reageer
gravatar

Hij is VVD-er, dus er zal ongetwijfeld iets gebeuren in zijn voordeel qua declaratie. Bovendien loopt zo’n project altijd uit en daarmee de kosten ook. Uitkijken dus met dit blok voor z’n hoofd.

Reageer
gravatar

Onze Minister Blok is niet alleen een professionele klusser, maar kan ook worden ingezet in de tuinen v/h binnenhof. Garantie voor kwaliteits werk. Ook de ambtenaren kunnen dan in de middag pauze daar in retrete gaan.
Ook vervoer van de nodige klus materialen wordt dan door onze Minister vervoerd op de fiets v/d Gamma, Praxis naar Binnenhof. Geen berg te hoog voor hem heeft de wieler wereld ervaren. Ik wens hem veel succes en het zeer te respecteren dat hij ONZE belasting centjes in de gaten houdt. Hij kan altijd op advies uit ( NNH) rekenen.
Jan de Klusser.

Reageer
gravatar

Is het nog wel de moeite om het Binnenhof te renoveren, nu elk moment een nieuwe kredietcrisis kan uitbreken waar die van 2008 bij verbleekt, de Russen klaarstaan om Europa onder de voet te lopen, een megavulkaanuitbarsting het hele Noordelijk Halfrond onder een metersdikke laag as kan bedelven of anders wel een meteoriet al het menselijk leven op aarde kan wegvagen?

Reageer
gravatar

Laat het dan maar eerder in mekaar storten. In 2050 weet ik niet of ik er nog ben, en ik wil ook wel weer eens echt lachen…….

gravatar

Lijken terug in de kast timmeren, nagels aan gammele doodskisten hengsten, bouwfraudekraterputten dempen met paarse puinhopen … appeltje eitje!

Reageer
gravatar

Het werd ook wel eens tijd voor een nieuw format voor onze stal. We zijn helemaal klaar voor een seizoen ‘ Help, mijn minister is een klusser’

Reageer
gravatar

kunnen ze beter niet Eigen Huis en Tuin bellen? Is het ook gelijk goed gesponsord! En scheelt weer geld! Dus hoef ik minder belasting te betalen!

Reageer
gravatar

Het zal na één dag wel een werklozenproject worden.

Dan staat half Den Haag met behoud van uitkering de zaak in mekaar te timmeren, terwijl Stef zich terugtrekt in de kelder onder het torentje waar de jajem ligt te rusten.

Reageer
gravatar

Ik heb nog wel een neefje die de ICT-infrastructuur wel wil verzorgen voor een laag prijsje. Hij heeft een adblocker op mijn laptop geïnstalleerd en speelt veel World of Warcraft, dus hij heeft er de juiste papieren voor.

Reageer