Bron YT - Tim Hammer

Kroegbaas wil studenten buiten piekuren in café

'Studenten kunnen best wat later beginnen met knetterhard zuipen'

Kroegbaas Willem te Velde van Café De Blauwe Engel in Groningen wil studenten op bepaalde tijdstippen weren uit zijn kroeg. Zo wil hij de drukte in z’n café aanpakken. “Tijdens piekuren staat het hier soms echt stampvol. Ik snap dat dat niet leuk is. Daarom vind ik dat studenten best wat later kunnen beginnen met knetterhard zuipen.”

Studenten zien het plan wel zitten, mits de colleges dan pas in de middag beginnen. Ze hebben ter ondersteuning een NK Kroegzitten aangekondigd. Op Facebook hebben al 600.000 studenten zich aangemeld voor het evenement. “We gaan lekker zuipen met z’n allen vanavond!”, aldus een enthousiaste initiatiefnemer Kasper Abrahams.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hun piekuur ligt altijd binnen hun eigen sociëteit, is goedkoper.

Hetzelfde geldt voor andere comazuipers. Een krat uit de supermarkt, of een liter ‘lekkere’ jenever thuis, is net zo ‘vet koel’, maar veel goedkoper.

En daarna best wel tsjil aggressief worden bij de EHBO. Eens een bontkraag, altijd een schaamhaarkraag, oftewel een lullekrans/kuttekrans.

Reageer
gravatar

En daarmee creëer je weer een mooie spreiding van de werkgelegenheid voor filmploegen die ziekenhuisseries moeten opnemen (moeten, ja)!