Bron Wikimedia Masmanagement - CC - BY

Kees Tol ontdekt eindelijk waar hij bekend van is

‘Waar ken ik mij toch van?’

Jarenlang begreep Kees Tol (34) niet waarom mensen hem aanspraken op straat. Maar nu weet de Volendammer eindelijk waar hij bekend van is: “Ik doe blijkbaar dingen op tv.”

Kees stond vaak voor de spiegel en vroeg zich dan af: ‘Waar ken ik mij toch van?’ “Ik heb er regelmatig met mijn familie, vrienden en therapeut over gepraat. Maar zij hadden ook geen idee waarvan ik bekend zou moeten zijn, behalve misschien het feit dat ik uit Volendam kom.”

Daardoor bleef Kees’ leven vol vraagtekens. Wie was hij nou toch? Toen een vrouw hem onlangs op straat tegenkwam en zei: ‘Ben jij niet van tv?’, viel het kwartje. Ineens begreep Kees waarom hij zichzelf al die jaren al vaag bekend voorkwam.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kees Tol kan intens genieten van een mooie vrouw. “Ik ben zo gay als de nacht, maar dat betekent niet dat ik niets met vrouwen heb. Ik kan echt van een mooie vrouw genieten. Sterker nog: ik kan een vrouw zelfs aantrekkelijk vinden

Reageer