Schreeuwend varken droomt ervan ooit Republikeins presidentskandidaat te zijn

‘Hij heeft de juiste toon gevonden’

Een schreeuwend varken uit de Amerikaanse staat Georgia heeft een droom. Het luidruchtige beest wil ooit presidentskandidaat zijn voor de Republikeinse partij: “Ik wil iets doen waar ik goed in ben.”

Het varken kijkt vol bewondering naar de debatten tussen de huidige kandidaten: “Ik kijk enorm tegen hen op. Als ik Trump en Cruz met modder zie gooien, dan denk ik: wat zou het geweldig zijn als ik ooit ook op dat podium mag staan om het Amerikaanse volk toe te krijsen.”

Om zijn droom na te jagen, is het varken al op jonge leeftijd vrijwilliger geworden voor de Republikeinse partij. Volgens voorzitter John Padgett van de afdeling Georgia is het dier een groot talent: “Hij heeft een toon gevonden die zowel het partijestablishment als conservatieve christenen aanspreekt. Als hij ook vrouwen en latino’s voor zich weet te winnen, denk ik dat hij het ver kan schoppen.”

Padgett vindt het jammer dat het varken nog niet de leeftijd heeft om aan de huidige voorverkiezingen mee te doen: “Ik weet zeker dat Hillary Clinton een schreeuwend varken als tegenstander nog het meest zou vrezen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vrijwel zeker gaat Donald T. voor Sarah Palin (gouverneuse van Alaska) als running mate en vice-presidente. Komt er toch nog een vrouw in de leiding van de VS, en hoofd van de lobbygroep NRA, als Hillary Clinton het niet redt. Amerikaanse presidentsverkiezingen: never a dull moment.

gravatar

Een varken, wat een rustig beestje. Je kunt beter een wild everzwijn nemen, die zijn zeer goed. Vraag maar aan mijn dikke vriend Obelix!

Reageer
gravatar

Ken je deze al? Zijn promotie voor zijn eigen ‘Trump university’.
https://www.youtube.com/watch?v=4q1N_B6Y4ZQ

Citaten: ‘success’, ‘success’, ‘success’, ‘success’, ‘success’, ‘it is going to happen to you’.

En het ging failliet en wordt beschouwd als oplichting.

De rethoriek is ongeveer hetzelfde als in dit hilarische interview.
https://www.youtube.com/watch?v=c2DgwPG7mAA

‘How are you going to create jobs in this country?’
‘I’m just going to do it.’
‘Right. Right. But how?’
‘By doing it. It just happens.’

Reageer
gravatar

Het is voor mij VOLSTREKT onbegrijpelijk dat een multimiljardair als deze Dagobert Trump zich niet een betere toupet kan veroorloven dan dit verschoten stuk naaldtapijt: “penny wise, pound foolish”. Ik snap óók niet dat Donald T. zich niet meer zichtbaar omringt met zijn fans uit kringen van de NRA met blinkende kalibers .45. Moesten niet alle sponsors bekend gemaakt worden die de campagnes van hun favorieten mogelijk maken?

Reageer
gravatar

Blijft toch mooi om te zien hoe alle Nederlandse Linkschmenschen zo graag rechtse mensen beledigen. Maar oh wee als een rechtse rakker een opmerking maakt.

Reageer