Kevin (6) weigert slager te bedanken voor plakje worst

‘Wat zeg je dan?! Flikker op joh!’

De zesjarige Kevin heeft zojuist een plakje worst gekregen van de slager. Hij weigert daarvoor te bedanken: “Wat een doorzichtige marketingtruc!”

Het voorval vond plaats in een winkelcentrum in Deventer. Toen Kevins moeder hem vroeg de slager te bedanken, schoot de jongen volledig uit zijn slof: “Hoezo wat zeg je dan? Flikker op joh”, fulmineerde Kevin met volle mond. “Die man doet dit alleen maar uit eigenbelang. Ik kan mijn veters nog niet eens strikken, maar ik word nu al gereduceerd tot een wieltje in de machinerie van het consumentisme.”

Ook het slagersvak kan niet rekenen op Kevins goedkeuring: “Zo’n man is onderdeel van de bio-industrie. Daar walg ik van. Als er iemand verantwoordelijk is voor de opwarming van de aarde, dan is hij het. Ik wil naar huis.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vraag dan gewoon om een extra plakje worst ‘voor de hond’. Smul en doe niet moeilijk. Kevin lijkt wel een asielzoeker in een PVV concentratiekamp

Reageer
gravatar

Dat is weer zo’n reactie van het theeleutenclubje. Als hij het plakje worst niet had aangenomen was die hele opwarming van de aarde toch voor niets geweest?

gravatar

Bij de slager vragen ze “wil je een plakje worst?”, in de kerk vragen ze “wil je een hostie?” en op straat vragen ze “wil je een lollie?”

Zo doorzichtig die kinderlokkers.

Reageer
gravatar

De laatste reactie van Kevin is ook meteen de beste (vleesindustrie is verantwoordelijk voor de opwarming van de aarde). Helemaal goed Kevin, jij komt er wel.

Reageer