Bron YT - Feyenoord

Feyenoord maakt seizoen af tegen Utrecht

Resterende negen wedstrijden in de Galgenwaard

Feyenoord maakt het seizoen af tegen FC Utrecht. De resterende negen competitiewedstrijden worden afgewerkt in de Galgenwaard. Trainer Giovanni van Bronckhorst wil zo Europees voetbal veilig stellen. Dit kan volgens hem alleen uit bij FC Utrecht: “De laatste wedstrijd zijn we op dreef, dus ik zie geen reden om iets te wijzigen. Dat geldt ook voor de tegenstander. Utrecht uit is ons wapen.”

In de laatste wedstrijd van het seizoen gaat Feyenoord op bezoek bij FC Utrecht. Van Bronckhorst wil nog niet vooruitlopen op dat duel: “Voor ons worden het nog negen finales, maar ik wil niet te ver vooruitkijken. We bekijken het van week tot week. Eerst maar eens Utrecht uit, dan zien we wel verder. Voorlopig concentreren we ons alleen op Utrecht.”

De eerstvolgende uitwedstrijd van Feyenoord bij Utrecht staat gepland op 13 maart. FC Utrecht speelt op hetzelfde tijdstip thuis tegen Feyenoord.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Cookiebooh!

Nice on the coffeetalk with yourself prick?
Poor in again, then it could bee a ferry
excitement afternoon bee again.

gravatar

Zie hier het zoveelste slachtoffer van de inmiddels beruchte 1-aprilgrap “Feyenoord is een voetbalclub” uit 1908. De kranten hebben er de volgende dag veel te sober over bericht dat het een grap was. Daarom zijn er nog steeds heel veel mensen die niet in de gaten hebben dat Feyenoord eigenlijk de eerste en tot nu toe enige professionele verstoppertje-club in Nederland is.

Ook de KNVB is dat tot op de dag van vandaag ontgaan en ze roosteren Feyenoord nog altijd braaf in de competitie in. De Feyenoorders zoeken zich elke wedstrijd intussen suf naar een goede verstopplek op het open voetbalveld. Dat is ook de reden dat ze zo weinig in de buurt van de bal te vinden zijn.

Dat het voetbaltechnisch allemaal geen hoogstandje is mag dus niet als een verrassing komen. Maar In hun eigen sport, verstoppertje spelen, behoren ze tot de absolute top. Dat blijkt ontegenzeggelijk uit het aantal wedstrijden waarin Feyenoord zo goed als onzichtbaar is.