Nico lacht vrouwen met kort haar uit

‘Een vrouw moet proberen er zo leuk mogelijk uit te zien’

Vrouwen met kort haar kunnen niet rekenen op de goedkeuring van Nico (35) uit Pijnacker. Volgens Nico hoort een vrouw lang haar te hebben.

We spreken Nico in zijn computerkamer, waar ook een bed staat. Hij wijst op een foto van een vrouw met kort haar, die hij op internet heeft gevonden. “Dat ziet er toch niet uit man?” Lachend plaatst hij een beledigende comment.

Dan wordt hij serieuzer. “Een vrouw moet proberen er zo leuk mogelijk uit te zien. Je moet de mannen toch een beetje verleiden?” Hij schudt zijn hoofd. “Ik snap het gewoon oprecht niet.”

Nico veegt de roos van zijn schouders en snuit zijn neus in zijn shirt. “Ik zal niet rusten tot elke vrouw lang haar heeft.” Zijn moeder laat ons verontschuldigend uit.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een bijzonder wijsheid heeft deze man in pacht. Het moge duidelijke zijn dat er voorafgaande aan deze uitspraak een lang en grondig internet onderzoek gedaan is, wat zeker tot in de late uurtjes heeft geduurd. Aangezien ik zelf waarschijnlijk perfect in Nico’s schoonheidsideaal pas, durf ik wel namens alle hoogopgeleide, aantrekkelijke, jonge en langharigen vrouwen te verklappen dat een thuiswonende, rokende, bekrompen, onverzorgde en net iets te dikke man zoals Nico ons meest diepe fantasie is. Het is de rauwheid van dit type man dat ons hartje sneller doet kloppen van begeerte. Als het niet was voor zijn kluizenaars bestaan, dan had Nico natuurlijk allang 100den vrouwtjes voor hem in de rij staan. Welke vrouw wil nou niet graag de les gelezen worden met deze nuttige informatie?

Reageer
gravatar

Hé, dat gezeur hier altijd over de terechte politicus van het jaar.
Het gaat om Nico en Nico heeft helemaal gelijk.
Ik kom zelden in een overdekt winkelcentrum want daar kom je ze allemaal tegen met hun obesitas en hun ”klak”schoenen of laarzen. Van 100 meter ver hoor je ze al aankomen. Het lijkt wel of de Gestapo of de Wehrmacht weer door de straten loopt.”klak”klak”klak”klak”klak”
Brrrrrrrrrrr. ik wil weg uit dit land !

Reageer
gravatar

Nico heeft gelijk dat hij vrouwen met kort haar uitlacht. Een vrouw moet proberen er zo leuk mogelijk uit te zien en dat lukt niet met een beddendood-kapsel.

Ondanks mijn leeftijd heb ik nog geregeld een avontuurtje. Dat komt omdat ik prachtig lang geblondeerd blond haar heb. Net zo blond als meneer Wilders van de PVV. 😉

Mannen houden daar van.

Corrie.

Reageer
gravatar

Dus: je suggereert hier beste Corrie dat mannen vallen op het blonde haar van meneer Wilders dus dat deze laatste open zou staan voor seksuele belangstelling van mensen van de mannelijke kunne??

gravatar

Oei Corrie, dat klassificeert je als dom blondje. Zo’n Russisch tiepje. Of een Annie (van het tassie) met een peuk. Iets komt bovendien dóórdat.

Wilders heeft een Chlorix-kapsel / is een WC-borstel. Bij een man is dat niet alleen heel lelijk, maar ook nog eens heel ongebruikelijk. ‘Origineel’ zou men kunnen zeggen.

gravatar

Altijd weer leuk: satire. Maar de echte ironie is dat het bovenstaande stukje voor de verandering eens de realiteit weergeeft. Namelijk dat de grootste losers denken iets te zeggen te hebben over vrouwen die vele malen beter zijn dan zijzelf. Helaas hebben veel mannen weinig zelfinzicht en mikken ze daarom verkeerd. Ik zal zijn moeder de link sturen van Coolblue. Kan ze een hogedrukspuit bestellen 🙂

Reageer
gravatar

Pijnacker…… het Meppel en Kootwijkerbroek in één, maar dan van Zuid-Holland. Vanochtend heb ik stad en land afgebeld naar autosloperijen in andere provincies, met de vraag of zij Pijnacker wilden weghalen hier. Niet een wilde daaraan beginnen.

Reageer
gravatar

De vrouw in kwestie heeft 3 maanden geleden haar behandelingen afgerond en heeft eindelijk wat van haar voorheen weelderige haarbos terug.

Dit was sinds de ziekte de eerste foto van haarzelf die ze durfde te plaatsen op internet.

Fijn Nico.

Reageer
gravatar

Een vrouw moet lang haar hebben..HOE OPPERVLAKKIG KUN JE ZIJN.?.. Een vrouw hoort er leuk uit te zien..volgens Nico. Een man waarschijnlijk niet, zo naar ZIJN foto te oordelen.. Beter gaat Nico zijn tijd en energie gebruiken om te stoppen met roken. Wij vrouwen, willen al dan niet met kort danwel lang haar, versierd worden door een stabiele en evenwichtige man en niet door een “asbak”.!..

Reageer
gravatar

Ik gedraag me als een man, zo hoort het ook! Kort haar, roken, drinken. Als ik over mijn uiterlijk ging nadenken zou ik net zo erg zijn als een kortharige vrouw!