Bron Flickr - Partij van de Arbeid - CC - BY

BN’ers helpen probleembestuurders in ‘Vier Handen Op Eén Dossier’

Dave Roelvink treft chaos aan bij staatssecretaris Martin

BNN komt binnenkort met een programma waarin probleembestuurders worden geholpen met hun hoofdpijndossiers. In ‘Vier Handen Op Eén Dossier’ gaan BN’ers als Dave Roelvink en Lil’ Kleine ministers en wethouders ondersteunen bij hun zware taak.

In aflevering 1 maken we kennis met Martin (60), staatssecretaris van Volksgezondheid. Martin worstelt ontzettend met de uitbetaling van pgb’s en lijkt het niet meer in zijn eentje aan te kunnen. Gelukkig komt Dave Roelvink hem helpen.

Dave is geschrokken van de chaos die hij op Martins ministerie aantrof: “Het was daar echt een puinhoop met al die pgb’s, weet je. We zijn begonnen om alles eens goed op een rijtje te zetten, zodat Martin in ieder geval het overzicht weer heeft. Voor mij is belangrijk dat hij straks op eigen benen kan staan. Ik kan hem niet eindeloos bijstaan, dus ik probeer hem dingen te leren waar hij op terug kan vallen.”

BNN belooft dat ook de daaropvolgende afleveringen het nodige spektakel zullen bieden. Zo onthult de omroep dat niemand minder dan Jokertje, bekend van Oh Oh Cherso, Diederik Samsom adviseerde hoe om te gaan met het vluchtelingenvraagstuk. Samsom: “Jokertje zei: ‘Waarom stoppen we die vluchtelingen niet gewoon op een boot en sturen we ze terug?’ Daar had nog niemand van ons aan gedacht. Wat mij betreft noemen we het vanaf nu dan ook gewoon het plan-Jokertje. Ere wie ere toekomt.”

De aflevering waarin Lil’ Kleine de directie van V&D ondersteunde, wordt niet uitgezonden. De leiding van het warenhuis sloeg alle adviezen van de rapper in de wind, waardoor het bedrijf alsnog failliet ging.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, daar ligt nog een schat aan ervaring bij die BN-ers.

Heeft Terreur-(J)aap nog wat te doen?

Misschien inzetten op defensie, of op het asielzoekersdossier?

Ik zal hem eens vragen, zijnde zijn agent.

John de Mol

Reageer
gravatar

Helaas komt Martin nu dagelijks te laat op zijn ministerie, op onverklaarbare wijze, zijn alle 6 (kostbare) horloges verdwenen. Volgens Dave is daar een medewerkers van omroep BNN verantwoordelijk voor.

Reageer
gravatar

Nu had ik de regering geadviseerd meer geld te besteden voor ouderen, gehandicapten, zorgbehoevenden en zorgmedewerlkers.
En dit te laten betalen door mensen die de handen mogen dichtknijpen een baan te hebben en een redelijk tot goed inkomen.
Hebben die sukkels van de regering dit precies omgekeerd.

Reageer
gravatar

Contrair aan de redactie van De Speld, adviseer ik het inhuren van John Williams van “Help, mijn man is klusser” desnoods in combinatie met “Tash” Froger. Martin van Rijn is slachtoffer van pressie door de VVD, genetisch gecodeerde wilszwakte en lidmaatschap van de PvdA; in die volgorde. In een volgend kabinet moeten op alle ministeries alle ministers, staatssecretarissen en S.G.’s gelovig en belijdend lid van de VVD worden. Zoals nu bij het Ministerie van Justitie & Veiligheid. Dat maakt hoogtijdagen door onder het bewind van Ard van der Steur. Ard (gedoopt VVD’er) houdt alle ruimte voor improvisatie, kwinkslagen van en door etalage-ambtenaren. Ard munt ook uit in dossierkennis en waarheidsvinding. Ard is tevens door Nieuwspoort tot nationaal kampioen Rhönrad uitgeroepen, zo lenig als hij met de waarheid omgaat.

Reageer