Bron YT - NOS

Wilders loopt boos weg tijdens kritiekloos interview: ‘Fuck you, NOS’

PVV-leider krijgt geen kans om in slachtofferrol te kruipen

Geert Wilders is gisteren tijdens een kritiekloos interview met de NOS boos weggelopen. De PVV-leider kreeg geen enkele kans om in de slachtofferrol te kruipen: “Bij de zoveelste veer in mijn reet kon ik het echt even niet meer aan.”

Halverwege het interview was de PVV-leider de veilige vragen zat. “Het is allemaal zo positief. Ik zit hier niet om bedolven te worden onder slaafse vraagstellingen. Het is wel heel zuur om uitgerekend op de verjaardag van de PVV mij zo laf te interviewen. Fuck you, NOS.”

Volgens Wilders werd het hem onmogelijk gemaakt om zich af te zetten tegen de politieke elite. “Met vragen als ‘Voelt u zich wel eens een roepende in de woestijn?’ en ‘Dankuwel’ kan ik helemaal niks. Als ik niet word aangevallen, kan ik me ook niet verdedigen met theatrale stijlfiguren. Weet u, ze kunnen de boom in!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoe komen jullie erbij dat Wilders is weggelopen. Ik heb net het interview bekeken en is dat totaal niet het geval. Wat een gelieg en bedrieg van “De Speld”. Wat willen jullie bereiken met dat gelieg?

Reageer
gravatar

Of nog ‘erger’: de VVD geeft hem al gelijk.

Plus 40% van de kiezers.

Of eigenlijk nog meer.
Maarja, gelijk geven op één punt is wat anders dan hem regeringsverantwoordelijkheid durven geven.
Vandaar die ‘lage’ 40%.

Reageer
gravatar

De heer Wilders heeft nog wel getracht om te te bewijzen dat het door de vergaande islamisering kwam die overal om ons heen grijpt en waardoor de interviewer niets meer durfde te zeggen, maar op het moment dat Wilders dat wou zeggen werd hij weer bedreigd zonder dat het leger ingreep.

Reageer
gravatar

Ach, wat heeft het voor zin om Wilders aan te vallen, nu hij binnenkort met zijn volgelingen naar de buitenste duisternis vertrekt, samen met fanatieke moslims, christenen, hindoe’s, joden etc. ?

Reageer
gravatar

Wat een loezur, die pers gaat overal in mee als je een beetje je best doet. Wij stelden voor aan de Volkskrant om een interview in het Belgische Reet te houden, zij betaalden het bier en John Schoorl heeft er de Jip Golsteijn Award mee gewonnen. #winwin

Reageer
gravatar

Soms heb ik het idee dat je niet naar mij wilt luisteren en dat waarschuwingen geven geen zin heeft.

Deze keer geef ik je geen waarschuwing want van het idee dat ik meneer Wilders van de PVV mag opvangen word ik helemaal warm.

Corrie.