Bron Flickr - Erwin - CC - BY

Welk station in Almere ben jij?

Ontdek jouw innerlijke Almere-station!

Freud beschreef het al in zijn vermaarde psycho-analyses: diep in ieder persoon schuilt één van de vele stations van Almere, maar de vraag is: welke? Ben jij een Almere Poort of een Almere Parkwijk? Doe de quiz en ontdek jouw innerlijke Almere-station! En ruim je kamer eens op.

 

0%

Hoe omschrijf jij je relatie met je vader?

Als je zelf je sterrenbeeld mocht verzinnen, hoe zou die er dan uitzien?

Wat is jouw dominante oog? (Zo bepaal je je dominante oog: Maak met je wijsvinger en duim een kijkgaatje ter grootte van een 2 euro munt. Kijk met al je ogen door het gat en kies iets in de achtergrond om op te focussen. Sluit nu om beurten een oog en bepaal met welk oog je hebt “gericht”.)

Met welke staatssecretaris zou jij graag naar de sauna willen?

Een trein (A) vertrekt in een station 2 uur na een andere trein (B) die hetzelfde station verlaten heeft. Trein (B) reist aan een gemiddelde snelheid die 20 km/u lager ligt dan die van trein (A). Wat is jouw favoriete crème fraîche-gerecht?

Denk jij dat er meer tussen hemel en aarde is?

Welk station in Almere ben jij?
Vooral a? Jij bent station Almere Poort!
Je bent het eerste station als je vanuit de Randstad Almere binnenrijdt, en daarmee mag jij met recht een Poort worden genoemd! Ook negeer je je vader, die duidelijk meer met jou wil zijn dan alleen vrienden.
Vooral b? jij bent typisch een Almere Muziekwijk!
Je bent open-minded maar kent je grenzen. Het is alleen jammer dat je zoveel creme fraiche eet. Echt jammer.
Vooral c? Jij bent Almere Centrum!
Alles moet altijd om jou draaien. Jij hebt een ego waar Ivo Niehe U, Sie en Vous tegen zegt. Jij bent Almere Centrum!
Vooral d? Jij bent Almere Parkwijk!
Je bent niet alleen een park; je bent ook nog eens een wijk! Helemaal klaar voor 2019 dus. Toch komen we niet op je verjaardag, want dan hebben we al wat. Nee, volgend jaar ook niet, sorry.
Vooral e? Jij bent echt Almere Buiten!
De naam zegt het al. Je houdt van de natuur, alternatieve muziek en op straat voetballen met al je vriendjes (en vriendinnetjes, red.). Je hebt waarschijnlijk drie katten en bent stiekem ook wel een beetje extravert.
Vooral f? Jij bent Almere Oostvaarders!
Doe normaal man. Natuurlijk bestaat er zoiets als vrijheid van meningsuiting en die vinden we ook echt wel belangrijk, maar er zijn ook gewoon fatsoensnormen waar je aan te voldoen hebt. Sukkel.
Vooral g? Jij bent Almere Stationswijk!
Wij hebben je gegevens doorgestuurd naar de relevante autoriteiten, zoals de buurtwacht in Ede. Houd je brievenbus de komende tijd goed in de gaten!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bedant De Speld! Dankzij uw quiz hebben we nu met ons vriendengroepje een citytrip naar Almere gepland om onze alterego’s te bezoeken en te protesteren tegen het vocalisme in deze wereld!

Groeten uit België

Reageer
gravatar

Vooral c? Jij bent Almere Centrum!
Alles moet altijd om jou draaien. Jij hebt een ego waar Ivo Niehe U, Sie en Vous tegen zegt. Jij bent Almere Centrum!

U, Sie en Vous tegen zegt. Allemachtig wat een gulden zinsnede.

Reageer
gravatar

Ja, vraag er gelijk maar octrooi op aan! Want vóór je het weet maakt een plagiateur zich van deze gulden snede meester, in deze barre Euro-jaren.

gravatar

Als ik nu zelfmoord pleeg verdwijnt dat station van Almere dan ook? Het is maar een kleine stap van Almere naar de holocaust, dus als ik mij moet opofferen voor deze te voorkomen dan moet dat maar.

Met een beetje geluk neem ik Corrie ook nog mee.,

Reageer