Rambam-verslaggever krijgt zonder problemen spuitje bij euthanasiekliniek

Programma onthult opnieuw misstanden

De jongens en meisjes van Rambam hebben het opnieuw gedaan: in de uitzending van deze week laat het undercoverprogramma zien hoe slordig euthanasieklinieken in Nederland te werk gaan. Verslaggeefster Linda Hakeboom (30) slaagde erin om zonder uitzichtloos te lijden een dodelijke injectie te krijgen.

“Het is echt schokkend om te zien hoe makkelijk ze mijn collega neer hebben gespoten”, zegt Rambam-verslaggever Jelte Sondij. “Eén keer langs de huisarts, een formuliertje invullen en huppakee, weg! Als ze nou een Alzheimerpatiënt was geweest, was het misschien nog te begrijpen. Maar Linda was een gezonde jonge vrouw.”

De levenseindekliniek heeft in een verklaring ontkend onzorgvuldig gehandeld te hebben. “Wij hebben aan alle wettelijke eisen voldaan. Een verslaggever zonder doodswens op ons afsturen die doet alsof ze toch dood wil, dat is een beetje makkelijk scoren.”

De reportage wordt vanavond om 22.00 uur uitgezonden op NPO3. Rambam heeft inmiddels een vacature geplaatst voor een nieuwe verslaggever.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is een eclatante schande, al die hordes moslims die ons mooie land overspoelen en hun talloze kinderen en verre neefjes na laten komen, om gebruik te maken van onze grenzeloze mogelijkheden op euthanasie die de gewone Nederlanders betalen en waardoor er ellenlange wachtlijsten ontstaan voor Henk en Ingrid.

Reageer
gravatar

Hmm, eerder tot een kindje of 9 (onoverdreven), waarvan 3 invalide, die gebruik komen maken van de gewone gezondheidszorg. Pa, ma en de meeste kindere obees. Minstens pa stevig rokend.

Geen wonder dat ze 6000 euro per persoon per jaar aan gezondheidszorg kosten. Alles is gratis hè?

gravatar

ik vind het wel zonde van linda hadden ze niet beter die ongeschoren krullenbol kasper van der laan kunnen inzetten dat is voor kijkers namelijk uitzichtloos lijden om hem op televisie te zien

Reageer
gravatar

Alberto Stegeman is té bekend en bovendien moeilijk op te sporen. De ene keer ‘publiek’ op lekkend Schiphol, de andere keer ‘commercieel’ in de salami- en metworst reclame: Stegeman, daar hou ik van. .

gravatar

Zet alle patiënten in kamers met grote ramen in hoge torenflats. Zo kan niemand uitzichtloos lijden, en kunnen de euthanasieklinieken worden gesloten. Heb je meteen dit soort misstanden niet meer.

Reageer