Bron YT - ADODenHaagTV

Matchfixer weigert aanbod speler om van Feyenoord te verliezen

‘Het afgesproken resultaat moet wel haalbaar zijn’

Een speler van Roda JC heeft een Aziatische bende aangeboden om aanstaande zondag in de Kuip van Feyenoord te verliezen. Het voorstel is door de criminelen echter geweigerd. Matchfixer Wilson Raj Perumal: “Het afgesproken resultaat moet wel haalbaar zijn, anders heeft het geen zin.”

De bende is nu in zee gegaan met een speler van Barcelona, die heeft aangeboden woensdagavond met negen doelpunten verschil van degradatiekandidaat Sporting Gijón te verliezen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bullshit. 020 gepraat. Feyenoord is een van de weinige clubs die het op eigen kracht doet. Hebben geen knjb achter hun staan… Over matchfixing gesproken. Jaloerse gezeur. #helemaalnietsinamsterdam

Reageer
gravatar

Nee hoor, in 020 verliezen ze niet 7x op rij. Volgens mij moeten ze daar ook maar eens een onderzoekje naar matchfixing doen. Die Vermeer is per slot van rekening niet voor niets naar 010 vertrokken.

gravatar

dat geeft wel te denken dat dan juist ajaxhooligans het zo vervelend vinden voor feyenoord dat ze liever vermeer zien hangen dan dat ze die lijdensweg van feyenoord nog langer moeten aanschouwen

gravatar

#TermenSmijten
Ik neem aan dat je weet wat ‘reguliere expressies’ zijn, zodat je ook weet dat ze hier nergens op slaan.

Aan de gemiddelde lezer gaat dit overigens hoe dan ook totaal voorbij.

Metsjvikzing is trouwens een voorbeeld van het alomvertegenwoordigde non-Nederlands.

gravatar

tegenwoordig is alles te automatiseren, vooral als het op de Speld staat. We kunnen er natuurlijk ook een neuraal netwerk overheen gooien.