Halina Reijn wobt reden van afwijzing Rutte

Premier toch niet op date met ‘raar wijf’

Halina Reijn heeft een beroep gedaan op de Wet openbaarheid van bestuur om erachter te komen waarom Mark Rutte niet met haar op date wil. De actrice verkeerde in de veronderstelling dat ze vanavond een afspraakje had met de premier, maar daar blijkt nog een zaal vol andere mensen bij aanwezig te zijn.

Het antwoord op haar Wob-verzoek was verre van bevredigend. Reijn: “Ze hebben hele passages onleesbaar gemaakt, alsof ze iets voor me proberen te verbergen. Nou ja, waarschijnlijk is hij gewoon te verlegen om te zeggen hoe leuk hij me vindt. Joe!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Dan nog liever Rita Verdonk.”

Ik hoop dat dit wederzijds is. Naar ik vernomen heb, zit Rita nog altijd met een verloren verkiezingsstrijd om het VVD-lijsttrekkerschap in haar maag.

Dat wordt dus praten, Mark. Maar dat is jou wel toevertrouwd. Zeker als je haar voorstelt deze keer iets anders te trekken dan de VVD-lijst.

Reageer
gravatar

Krampachtig gedoe allemaal. Heb niet gekeken. Wel erg leuk bovenstaand commentaar op de Halina-Mark hype. Ben ik dan de enige die in NL naar CNN heeft overgeschakeld waar Obama live uit het blote koppie een prachtige speech hield in Springfield, Illinois (welke president kwam er ook al weer vandaan?) over de huidige staat van de Am. politiek. Zeg maar de 2016 variant van A house divided against itself cannot stand. Was briljant.

Reageer
gravatar

Homer Simson komt daar toch vandaan, of was het home alone Samson?
Door al dat gedraai en gekonkel is politiek ook zo verwarrend. Maar indien Halina Reijn de laatste vrouw op aarde was en ik de laatste man, dan zou het mensdom uitsterven.

gravatar

Eindelijk Markje maakt ons relatietje bekend! Ik ben zo blij! Ik krijg jouw lach niet uit mijn gedachten, tijdens het eten, tijdens het poepen, altijd moet ik aan jou denken Markje! Oh wat ben ik blij dat het nu eruit is, ik wordt helemaal nat!

Reageer
gravatar

Hm, vreemd.

Normaliter naaien die VVD’ers alles wat los en vast zit. En Ton Elias zeker, zolang ‘ie daarna maar weer de aanval mag openen op zijn bak met hondenbrokken.

Reageer
gravatar

Ja, en met name dit ondemocratische dreigement komt keihard discriminerend over. Het te pas en te onpas in stelling brengen van dit superzwaargewicht-mortier bij zo’n klein vergrijp is als het schieten op een mug met een houwitser, of met een kaliber .50. En wat er dan nog aan ‘collateral damage” ontstaat als deze brisante VVD’er naast zijn doel inslaat.

gravatar

En ik begrijp dat Rutte vanavond LOLLIG moet gaan zitten doen in een IMITATIE van het Amerikaanse Kurrespundents Dinnur?
Met uitgeschreven teksten van anderen?

Waarin een klein land ‘groots’ kan zijn.
En ‘origineel’.
En ‘zichzelf’.

Maar wel vet koel hoor.

Reageer