Bron Wikimedia - Cc Wouter Engler

Wilders: ‘Als het kabinet gelyncht wordt, hoop ik dat het geweldloos gebeurt’

PVV-leider wil bloedige vierendeling ministers voorkomen

Als andere partijen niet gaan samenwerken met de PVV, denkt Geert Wilders dat het kabinet door een woedende menigte gelyncht gaat worden. Hij hoopt dat de bloeddorstige volksmassa in dat geval geen geweld gebruikt.

“Het is natuurlijk mijn bedoeling dat die bloedige vierendelingen er niet komen. Ik wil juist voorkomen dat de ontzielde lichamen van alle ministers straks achter een paardenkoets door de straten van Den Haag gesleept gaan worden”, aldus Wilders. “Dus mijn oproep was, is en blijft dat andere politieke partijen zaken zullen moeten doen met de PVV.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is overduidelijk, Geert Wilders geeft een signaal aan zijn aanhang om desnoods geweld te gebruiken wanneer hij geen aandeel krijgt in het gezwaai met de scepter. Een dreigement aan het adres van de gevestigde politiek. Daar hij als geen ander een onderdeel vormt van een systeem die hem heeft gecreëerd zou men kunnen stellen dat het politieke rottingsproces eindelijk is begonnen.

Reageer
gravatar

beste luistergoeroe, kunnen we je inzetten voor Geert Wilders? dan hoeft niemand anders naar hem te luisteren! Je redt daarmee de Nederlandse politiek!

gravatar

Maar met alle soorten van genoegen beste Iemand,

Laat heer Wilders even contact met mij opnemen, en ik noem hem de prijs. Na het luchten van zijn hart zet ik vervolgens een raampje open, opdat heer Wilders even bij kan komen. En daarna praat ik nog wat.