Youtube.com / Feyenoord

Feyenoord vanavond tegen een tegenstander, altijd lastig

Spelen van voetbalwedstrijd baart Van Bronckhorst zorgen

Feyenoord treedt vanavond in de Eredivisie aan tegen een tegenstander. Grote zorgen dus voor trainer Giovanni van Bronckhorst, die weet dat het spelen van een voetbalwedstrijd geen gemakkelijke opgave is voor zijn ploeg: “Een tegenstander, dat is onze angstgegner. Altijd lastig.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gio moet gewoon even doorbijten; als er niet teveel wordt geklungeld in de verdediging kan Feyenoord in de competitie best wel in het ‘linkerrijtje’ blijven. Voor de beker kan het nu funest uitpakken want drakendoder VVSB zint al op het wegspelen van Feyenoord in De Kuip. Gio moet vanavond gewoon een slokje Aqua di Gio nemen en dan God’s water over God’s grasmat laten lopen.

Reageer
gravatar

Het is ook niet voor niks dat ze speciaal van de week een training hebben ingelast met een bal in plaats van de gebruikelijke majorettenbatons

Reageer
gravatar

En Kerkrade natuurlijk. Le-vens-ge-vaar-lijk!

Kerkrade doet namelijk altijd enorm lastig, en bovendien klinkt dat taalgebruik daar nogal agressief. Nu is Gio met Rotterdam vast wel wat gewend, maar Kerkrade is een hole other cookie.
En zie je tegen dat Kerkrade maar eens verstaanbaar te houden.

Tjonge jonge Giovanni; arme drommel.

Reageer
gravatar

Gecorrigeerd van hole naar whole, maar volgens het highbrow Engels van Louis van Gaal moet het eigenlijk zijn: “whole different cook”. Ik bedoel, de wereld vergaat niet van dit steenkolen-Engels, maar ik wil toch wel even genoteerd hebben, voor de goede orde. Waarvan acte.