Job vermeldt wereldreis bij elk Facebookevenement waar hij nu niet heen kan

‘Helaas, ik zit dan in Vietnam’

Job is op wereldreis en dat betekent dat hij veel Facebookevenementen aan zich voorbij moet laten gaan. Attent als Job is, laat hij altijd netjes een berichtje achter voor alle andere Facebookgebruikers.

‘Helaas, zit dan in Vietnam xx!’, reageert de 24-jarige, kersvers afgestudeerde wereldreiziger in het Facebookevenement van het technofestival Strooizout, waar anders al de andere 17.000 genodigden zich hadden moeten afvragen waarom hij er niet is. Ook de aanwezigen bij de opening van de Pop Up-store voor eerlijke telefoons moeten het zonder Job doen: ‘Had me leuk geleken, maar in Cambodja tegen die tijd, have fun!’.

Wie denkt dat Job alleen voorafgaand aan zijn reis de Facebookcommunity waarschuwt voor zijn onontkoombare afwezigheid, heeft het mis. Zo plaatste hij vanuit Bangkok nog drie afmeldingen onder uitnodigingen voor een housewarming, een ironisch bedoeld evenement van een ponykamp en het afstudeer + jarig!-feest van Renske: ‘Oh jammer! Overmorgen ben ik bij de Full Moon Party in Koh Phangan :(‘.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *