Lisa’s baas hoort wat ze zegt

‘Dat doet wel iets met me’

De 27-jarige Lisa Overveen uit Oss is pas een maand in dienst bij het middelgrote consultancybureau YourSolutionz en haar baas is nu al geinteresseerd in haar mening. Dat gaf hij te kennen na een kort gesprek tijdens de lunchpauze, waarin Lisa pittige kritiek leverde op de bedrijfsvoering van haar afdeling.

“Het is heel fijn om meteen al die waardering te krijgen”, vertelt Lisa. “Toen ik zei dat ik mijn werk efficiënter zou kunnen inrichten door de controle van verantwoordingsverslagen over te laten aan de afdeling Kwaliteit, zei hij: ‘Ik hoor wat je zegt.’ Dat was heel fijn, dat hij hoorde wat ik zei. Dat doet wel iets met me.”

Lisa’s direct leidinggevende gaf verder aan dat opbouwende kritiek altijd gemaild kan worden naar [email protected]. Dat wist Lisa nog niet, maar daar gaat ze zeker gebruik van maken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Redenerend vanuit standpunt (en oogmerk) van haar baas, begrijp ik dat Lisa, ofschoon al 27, haar leeftijd nog niet is aan te zien. De belangstelling van de chef verklaar ik daarom -primair- vanuit biologische gronden. Lisa heeft nog dat prille van verse sneeuw, waar chefs met plezier hun eerste(ecologische) voetafdruk in zetten. Als men begrijpt wat ik bedoel.

Reageer
gravatar

Ik zou dat gaarne doen, waarde Karel, maar ik vrees dat ik -als dan- de verzamelde krachten van de derde feministische golf over mij heen zou krijgen. Tegen zulk een brisant geweld is mijn kruid niet gewassen. Laat ik daarom kortheidshalve volstaan met de observatie dat Lisa pril en zuiver oogt en dat zulks onvermijdelijk de belangstelling wekt van types die Ted de Braak zo duidelijk omschreef in “Een glaasje Madeira, my dear?”. Need I say more?

gravatar

Satire natuurlijk, in werkelijkheid zijn er maar twee mogelijkheden

1: de baas gebruikt fysieke middelen om Lisa tot zwijgen te brengen
2: de baas laat alle opbouwende kritiek doorsturen aan Lisa’s mailadres

Gezien de foto ga ik voor optie 1

Reageer
gravatar

Een Stockfoto! Ik rij dagelijks 2x door Oss met de trein en was al benieuwd waarom ik Lisa nooit heb gezien. Een stockfoto verklaart dit mysterie. Enig idee waar deze stockfoto woont?

gravatar

Dit bloed dood zonder brandblusser, iemand die roept “het is goed ” … iemand die zegt “wacht even joh”
Iemand die zegt “je ligt toch weer zeker in bed’!

Het geeft niet al je er niet ben….

Reageer
gravatar

Mijn “ik hoor wat je zegt” uitspraak, was een koele reactie vanwege wat Lisa eerder die dag zei toen zij al flirtend breed uit de doeken deed wat ze allemaal met mannen van middelbare leeftijd kon doen.

Het wordt tijd dat ze het niet alleen bij woorden laat, maar in actie komt. We zijn niet voor niets een proeftijd van twee maanden overeengekomen.

Reageer
gravatar

Maar heeft hij wel aangegeven dat hij er nog op terugkomt. Je weet dat je idee pas echt gebakken zit als de baas erop terug wil komen!

Reageer
gravatar

Ik mag toch aannemen dat Lisa’s hiërarchisch leidinggevende het oppakt en meeneemt alvorens er nooit meer op terug te komen?