Bron YT - Van Liempt Live

Marokkaanse koning trekt loyaliteit Arib in twijfel

‘Na anderhalve week nog steeds geen staatsgeheimen ontvangen’

Anderhalve week na haar aantreden heeft Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib nog altijd geen Nederlandse staatsgeheimen doorgespeeld aan Marokko. Koning Mohammed VI begint zijn geduld met haar te verliezen.

Het staatshoofd trekt de loyaliteit van Arib in twijfel: “Ze heeft ook een Nederlands paspoort en ze is bovendien voorzitter van het Nederlandse parlement. Ik vraag me af of ze wel echt betrokken is bij de Marokkaanse zaak.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een Marokkaanse vrouw mét uitkering maar zónder hoofddoekje op de voorzitterszetel? 5e colonne? Hoeveel Heilige Huisjes zijn daarvoor omgegooid? En door wie?

Reageer
gravatar

Als de Marokkaanse koning zijn geduld verliest, kan dit alleen maar beteken, dat Khadija Arib zeer geschikt is voor haar werk.
N.B.
Het wordt tijd dat we geen enkele koning/koningin meer serieus nemen 😉

Reageer
gravatar

Als er al geen staatsgeheimen te delen zijn, zou zij toch minstens -zoals een goed Marokkaans koopman (m/v) betaamt, het portret van de Marokkaanse koning aan haar kraam kunnen hangen.

Reageer
gravatar

Ik snap niet, waarom die Marokkaanse koning haar haar Marokkaanse paspoort niet intrekt. Zo’n onderdaan wil je toch niet hebben, als Oprechte Marokkaanse koning zijnde. Voorgoed verbannen naar Nederland die griet, zou ik zeggen

gravatar

Joep, jij hypocriet!

Van voren lijk jij op Geert Wilders, en van achteren op tante Bep van het bubblebad met een verkeerde zwembroek over die volle bats van je aan.

gravatar

Ik weet niet in welk sprookjesland de Marokkaanse koning leeft, maar ik heb die Khadija Arib wel eens met Corrie door de duinen zien struinen.

Volgens mij is zij een PVV mol bij de PVDA. Dus die staatsgeheimen kan die mooi op zijn buik schrijven.

Reageer
gravatar

I don’t know in what Legoland the Marroccan king lives, but I have seen Khadija Arib making babies with Corrie.

Following me is that she is PVV mole at the PVDA. So those state secrets can be written on his belly.

gravatar

Waar zou die nou toch voor weggerend zijn?

Dreigt er nog een bonnetje boven water te komen van de ‘Hachchi-diel’ met Hubert Möllenkamp?